Libnet.ro
UNICEF

16:45

MFP anunta a doua emisiune de titluri de stat pentru populatie, in cadrul programului Fidelis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP anunta a doua emisiune de titluri de stat pentru populatie, in cadrul programului Fidelis

BT Capital Partners and Banca Transilvania, BCR si BRD vor pune in vanzare de luni, 9 noiembrie 2020, a doua serie din acest an de titluri de stat pentru populatie in lei si titluri de stat denominate in euro, care vor fi listate automat la Bursa de Valori Bucuresti, cu maturitati de 1 si 3 ani pentru moneda nationala si de 5 ani pentru euro, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice. continuă pe Ziarul Bursa

MFP anunta a doua emisiune de titluri de stat pentru populatie, in cadrul programului Fildes

BT Capital Partners and Banca Transilvania, BCR si BRD vor pune in vanzare de luni, 9 noiembrie 2020, a doua serie din acest an de titluri de stat pentru populatie in lei si titluri de stat denominate in euro, care vor fi listate automat la Bursa de Valori Bucuresti, cu maturitati de 1 si 3 ani pentru moneda nationala si de 5 ani pentru euro, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice.

A doua emisiune de titluri de stat pentru populatie in lei si euro

A doua emisiune de titluri de stat pentru populatie in lei si euro, vandute prin banci si listate la bursa, in cadrul programului Fidelis, va demara luni, 9 noiembrie, anunta Ministerul Finantelor Publice.

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie in lei si euro incepand de luni. Dobanzi de 3,5 4% la lei si 1,85% la euro

Ministerul Finantelor Publice MFP) incearca sa atraga bani de la populatie prin noi emisiuni de titluri de stat Fidelis in lei si euro, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. Acestea vor putea fi achizitionate prin BT Capital PartnersBanca Transilvania, BCR si BRD incepand de luni, 9 noiembrie. Dupa subscriere, vor fi listate automat la Bursa de Valori Bucuresti.

Titluri de stat pentru populatie in lei si euro, vandute prin banci si listate la bursa

BT Capital PartnersBanca Transilvania, BCR si BRD vor pune in vanzare a doua serie din acest an de .

Seful Oficiului de Stat pentru Protectia Constitutiei din Viena a fost demis. Sunt tot mai multe dovezi ca atacul de luni putea fi evitat

Erich Zwettler, seful Oficiului de Stat pentru Protectia Constitutiei din Viena, a fost demis deoarece anchetele efectuate dupa atacul terorist de zilele trecute au aratat ca institutia pe care o conducea avea.

Primii beneficiari ai ajutorului de stat pentru sprijinirea consumatorilor industriali de energie au primit banii

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a aprobat o schema de ajutor de stat pentru sprijinirea consumatorilor industriali de energie, cu o valoare totala de aproximativ 290 milioane de euro, iar primii beneficiari au primit deja banii, a anuntat joi ministerul.

Demisie in Ministerul Educatiei. Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar a renuntat la functie

Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar in Ministerul Educatiei si Cercetarii, Luminita Barcari, a demisionat din functie, miercuri. Ea va candida pentru un post de parlamentar din partea PN.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in .

O poveste despre titlurile de stat Fidelis pentru populatie care da de gandit: bani gratis in cateva zile pentru bogati

Emisiunea de titluri de stat precedenta Fidelis) a fost un succes pentru Ministerul Finantelor. Aproape sigur va fi si asta. Este totusi un fenomen, daca-l putem numi asa, ce a fost observat la precedentele emisiuni, cele din vara, care in mod sigur se va repeta. E vorba de bani gratuiti pentru persoanele care au bani multi. Sunt asadar doua categorii de investitori: cei care isi plaseaza banii pentru a nu-i tine in banca la dobanzi mici si cei care au multi bani si profita de acest lucru.

PE ORDINEA DE ZI A SEDINTEI DE GUVERN: Un nou ajutor de stat pentru Tarom

Pe ordinea de zi a sedintei de Guvern din aceasta seara se afla si un memorandum privind acordarea unui nou ajutor de stat catre compania aeriana Tarom, mai exact acest memorandum va propune Comisiei Europene acordarea unei sume de peste 190 de milioane de euro companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )