Libnet.ro
UNICEF

16:45

REZERVA FEDERALA DIN SUA: Cresterea numarului de cazuri de infectare afecteaza redresarea economiei SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REZERVA FEDERALA DIN SUA: Cresterea numarului de cazuri de infectare afecteaza redresarea economiei SUA

Cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus in Statele Unite si restrictiile menite sa stopeze raspandirea pandemiei au inceput sa afecteze redresarea economie. continuă pe Ziarul Bursa

Retragerea de la turneele din SUA, egal dezastru pentru Simona Halep! Poate sa piarda multe locuri in clasamentul WTA

Simona Halep nu va participa la editia din acest an a Western & Southern Open, turneu mutat de la Cincinnati la New York. Lista jucatorilor de pe tabloul principal a fost publicata, iar romanca nu apare printre cei care si-au anuntat prezenta. Asta desi la turneul de categorie Premier 5 vor fi nume grele din .

Bill Barr considera ca protestele din SUA nu au legatura cu George Floyd

Ministrul american al justitiei Bill Barr e de parere ca protestele din SUA nu mai au nicio legatura cu moartea lui George Floyd. Oficialul a fost solicitat azi la audieri in Congres, pentru a raspunde intrebarilor despre interventia agentilor federali la protestele din Portland, conformt AFP.

CORONAVIRUS |Virgil Musta, despre cresterea numarului de infectari: Daca asteptam ca spitalele sa poata face fata acestor cazuri, ne inselam (VIDEO)

Seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, Virgil Musta, a declarat, in cadrul emisiunii Buna, Romania, moderata de Radu Buzaianu, in contextul cresterii.

Pandemia a dus la cresterea numarului de divorturi din tara

Pandemia a dus la mai multe motive de divort, in timp ce numarul dosarelor conexe vietii de cuplu a crescut cu 50%, a declarat la Digi24 avocatul Adrian Cuculis. El a adaugat ca au aparut cazuri de violenta domestica cibernetica, in care sotii se ameninta si apoi folosesc amenintarile ca proba la proces, scrie Digi24.

Bani aruncati. De ce critica Bill Gates testele pentru coronavirus din SUA

Bill Gates a criticat testarile pentru coronvirus efectuate in Statele Unite, fondatorul Microsoft spunand ca cele mai multe dintre teste sunt bani aruncati din cauza ca dureaza prea mult pana vin rezultatele, potrivit CNN.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )