Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIOLETA ALEXANDRU: Am facut niste pasi pentru conectarea bazelor de date intre institutiile pe care le coordonez

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU: Am facut niste pasi pentru conectarea bazelor de date intre institutiile pe care le coordonez

Dupa ce am ascultat milioane de nu se poate! am semnat un ordin care sa permita conectarea bazelor de date intre institutiile pe care le coordonez, constienta ca o sa am niste dificultati tehnice in aplicare, a declarat, astazi, intr-o conferinta de specialitate, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru. continuă pe Ziarul Bursa

VIOLETA ALEXANDRU: Anul acesta a fost unul dificil pentru reformarea sistemului public

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat astazi, la Targu Jiu, ca sistemul public trebuie reformat, dar ca anul acesta a fost unul dificil pentru a provoca o asemenea reforma.

Ce spune Violeta Alexandru despre femeia cu pensia rusinoasa de 15 lei. De ce ia atatia bani, de fapt

Violeta Alexandru, ministrul Muncii spune despre femeia din Alba cu pensia de doar 15 lei, ca pensia de urmas pe care o are nu i-a fost actualizata. Tanti Fica traieste singura, intr-un catun montan, Ceru Bacainti, cu pensie de doar 15 lei pe luna. Violeta Alexandru s-a interesat de femeia din Apuseni, care are o .

Violeta Alexandru: Sistemul public s-a mintit singur. Sunt peste 1.000 de persoane carora statul le datoreaza bani

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a anuntat ca, la prima estimare, sunt peste 1. 000 de persoane carora statul le datoreaza bani. Acestea nu sunt pensii, sunt indemnizatii calculate gresit pe o lege separata de legea pensiilor.

Violeta Alexandru nu-si da demisia si ii raspunde lui Kelemen Hunor: Liderul partidului din care fac parte apreciaza corectitudinea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, intr-o interventie la Digi24, ca nu are de ce sa-si dea demisia, dupa ce liderul UDMR, Kelemen Hunor, a cerut acest lucru.

Kelemen Hunor, atac la ministrul Violeta Alexandru: Din punct de vedere juridic, politic si moral, ii acord nota 1. Singura solutie e demisia imediata

Liderul UDMR Kelemen Hunor a lansat luni un atac la adresa ministrului Muncii Violeta Alexandru, despre care spune ca nu cunoaste legislatia si ca impinge responsabilitatea dincolo de bunul simt. in consecinta, liderul maghiar cere demisia ministrului liberal.

Ministrul Muncii intervine in cazul femeii de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei: imi cer scuze doamna. Eroarea constatata de Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, intervine in cazul femeii de 76 de ani din comuna Ceru Bacainti, judetul Alba, care trieste singura, intr-un catun de munte, cu pensie de doar 15 lei pe luna.

Ilinca Vandici a facut anuntul aseara, pentru toti fanii ei. A renuntat definitiv la ele

De azi, Ilinca Vandici pledeaza pentru realitate si naturalete. Prezentatoarea Bravo, ai stil! si-a anuntat fanii ca nu va mai folosi efecte si aplicatii pentru a-si edita fotografiile sau inregistrarile video postate pe retelele de socializare, indemand oamenii sa se iubeasca asa cum sunt. Ilinca Vandici, anunt pentru fani: renunta la filtre si aplicatii Ilinca .

Ministrul Muncii a intervenit in cazul femeii de 76 de ani care traieste singura cu o pensie de 15 lei. Violeta Alexandru a constatat ca nu i-a fost actualizata pensia de urmas: imi cer scuze, doamna!

Cazul femeii de 76 de ani din comuna Ceru Bacainti, judetul Alba, care trieste singura, intr-un catun de munte, cu pensie de doar 15 lei pe luna a atras atentia ministrului Muncii, Violeta.

Alexandru Petrescu, fost ministru PSD pentru IMM-uri, ii acuza pe liberali ca sunt ridicoli pana la capat

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Dancila, Alexandru Petrescu, l-a criticat, marti, pe liberalul Pavel Popescu care a declarat ca guvernul PNL a redus tarifele la telefonia fixa, cand reducerile sunt de fapt realizate pe baza Directivei UE 20181972.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )