Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIRGIL POPESCU: Compania SAPE vrea sa construiasca o centrala termica pe amplasamentul CET Titan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIRGIL POPESCU: Compania SAPE vrea sa construiasca o centrala termica pe amplasamentul CET Titan

Compania de stat SAPE vrea sa construiasca o centrala noua pe amplasamentul fostei CET Titan si a trimis, in iunie, o adresa in acest sens catre Primaria Bucuresti, insa edilul-sef de la acea data, Gabriela Firea, a ignorat aceasta propunere, a scris astazi, pe Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu. continuă pe Ziarul Bursa

VIRGIL POPESCU: Acordul Comisiei Europene pentru reactoarele 3 si 4 permite demararea in forta a parteneriatului cu americanii

Avizul Comisiei Europene pentru reactoarele 3 si 4 permite demararea in forta a acordului cu americanii si permite atragerea de noi parteneri in proiect, a scris, astazi, pe Facebook, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Virgil Popescu, catre Gabriela Firea: Preocupata de campanie, ati blocat intentionat constructia unei noi centrale in locul CET Titan

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a transmis un mesaj dur fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea, acuzand-o ca, prea preocupata de campania electorala a ignorat propunerea SAPE de a construi o noua centrala pe locul CET Titan, care ar fi rezolvat o mare parte din problemele bucurestenilor cu caldura si apa calda.

VIRGIL POPESCU: Statul va prelua activele functionale ale COS Targoviste, in contul datoriilor catre ANAF

Guvernul a aprobat ieri o ordonanta de urgenta care permite statului roman sa preia activele industriale functionale ale unor companii, in contul datoriilor pe care le au acestea la ANAF, precum COS Targoviste, a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu, in briefingul de presa al sedintei de Guvern, conform Agerpres.

VIRGIL POPESCU: 195 milioane euro - valoarea cumulata a contractelor offset din industria de aparare

Principala companie publica din industria apararii, Romarm a realizat, in primele noua luni ale anului curent, 125% din bugetul prognozat, a facut investitiile preconizate si a intrat in linia dreapta a modernizarii Uzinii Mecanice Bucuresti pentru construirea integrala a transportoarelor blindate Piranha V, destinate Fortelor Terestre Romane, a afirmat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in cadrul unei conferinte de presa.

VIRGIL POPESCU: in momentul acesta sunt validate 5.100 de cereri de finantare pentru schema de ajutor referitoare la microgranturi

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat ca in acest momen sunt validate 5. 100 de cereri de finantare pentru schema de ajutor referitoare la microgranturi.

VIRGIL POPESCU: Guvernul va acorda un ajutor de 1 miliard de euro catre CE Oltenia

Guvernul si-a asumat plata unui ajutor de stat de 1 miliard de euro pentru Complexul Energetic Oltenia, a declarat azi ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de presa.

VIRGIL POPESCU: Sarbatorile de iarna nu vor fi asa cum am fost obisnuiti

Hotelurile si statiunile sunt deschise pentru cei care vor sa calatoreasca in aceasta perioada, insa turistii trebuie sa fie foarte precauti si sa inteleaga ca aceste sarbatori de iarna vor fi altfel decat am fost obisnuiti pana acum, a declarat, astazi, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, care gestioneaza si sectorul turistic, conform Agerpres.

Virgil Popescu: Vom continua sa sustinem IMM-urile, afacerile mici, antreprenorii, pe cei care pun Romania in miscare

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a precizat, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL ca in aceasta perioada dificila este foarte important sa avem un plan si o strategie: stabilitate si credibilitate, asta trebuie sa ofere un guvern investitorilor, asta am oferit noi si vom oferi in urmatorii 4 ani.

Virgil Popescu: Vom continua sa sustinem IMM-urile, afacerile mici, antreprenorii, vom injecta capital in piata. Miliarde de euro se vor duce catre afacerile din Romania (VIDEO)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a vorbit despre stabilitate si predictibilitate in discursul pe care l-a sustinut in cadrul evenimentului de lansare a programului de guvernare al PNL. Pentru urmatorii ani,.

Firea, catre Virgil Popescu: Domnule ministru mincinos, va bateam, va sechestram, va bantuiam prin somn?

Gabriela Firea spune ca obraznicia PNL nu are limite si il acuza pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, ca minte atunci cand spune ca nu l-a lasat ea, din functia de primar, sa puna in functiune CET Titan.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )