Libnet.ro
UNICEF

09:00

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca. Care sunt cele mai dorite joburi

Adevărul Adevărul,
Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca. Care sunt cele mai dorite joburi

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca, arata datele furnizate de una dintre cele mai folosite platforme de recrutare, publicand lista domeniilor cele mai dorite de aplicanti. continuă pe Adevărul

RAPORT SALVATI COPII: Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana

Reprezentantii Salvati Copiii afirma ca, in urma unei cercetari facute de organizatie, a reiesit ca Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana. Totodata, mai putin de 2% din acestea beneficiaza de servicii publice de asistenta sociala. Analiza a fost facuta in perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020, pe un esantion de 1. 122 de beneficiari ai programelor organizatiei, potrivit News. ro.

Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana. Salvati Copiii: 725 dintre ele s-au aflat in aceasta situatie inainte de a implini 15 ani

Statistica ingrijoratoare pentru Romania. Aproape un sfert dintre mamele minore din Uniunea Europeana sunt din tara noastra, arata un raport al organizatiei Salvati.

Comisia Europeana vrea sa elimine pesticidele de pe un sfert din terenurile agricole din UE

Pana in 2030, peste trei milioane de hectare de teren agricol din Romania ar trebui sa devina suprafete destinate agriculturii ecologice.

INSP anunta noile statistici ale CORONAVIRUSULUI: 1 din 9 cazuri - inregistrate la personal medical. Aproape jumatate din noile cazuri sunt in Bucuresti si alte 4 judete

Noi date statistice ingrijoratoare. in saptamana 29 iunie - 5 iulie, 46,6% din totalul cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus s-au inregistrat in Bucuresti, Brasov, Arges, Prahova si Galati,.

SONDAJ AMCHAM: Aproape jumatate din companii se asteapta la scaderi ale veniturilor, in acest an

in contextul redresarii economice post-pandemie, calitatea tarii noastre de membru UE devine de departe cel mai apreciat avantaj competitiv, sustine Amcham * Ionut Simion: Pozitia Romaniei in UE are potentialul de a capitaliza oportunitatea de a pune tara noastra pe lista destinatiilor pentru relocarea facilitatilor de productie * Aproximativ 81% dintre companii se vor baza pe fondurile proprii pentru finantare in acest an si ulterior; doar 3% se gandesc sa apeleze la piata de capital Sectorul privat are asteptari rezervate privind evolutia afacerilor in acest an, ca urmare atat a conditiilor de piata si politicilor economice interne dar si a incertitudinii privind evolutia pandemiei de Covid-19 si impactului asupra economiilor la nivel global, releva rezultatele sondajului privind calitatea climatului investitional din tara noastra, editia 2020, realizat de AmCham Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )