Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment dur din partea specialistilor: urmeaza concedieri masive. Care sunt companiile care vor renunta la angajati

Antena3 Antena3,
Avertisment dur din partea specialistilor: urmeaza concedieri masive. Care sunt companiile care vor renunta la angajati

Un tsunami de concedieri va lovi Europa in urmatoarea perioada, iar Romania nu va fi ferita. Este avertismentul pe care il lanseaza specialistii, in ciuda eforturilor pe care le depun liderii europeni sa ajute statele cu bani pentru pastrarea locurilor de munca. Cele mai lovite industrii vor fi transportul si comertul cu amanuntul. continuă pe Antena3

Cum a ramas Primaria Capitalei fara 1,5 milioane de euro. Declaratii uluitoare din partea institutiei, dupa un dosar controversat

Primaria Capitalei a ramas fara 1,5 milioane de euro, din cauza incendiului de la Maternitatea Giulesti, cel mai terificant incendiu din Romania. Declaratiile din partea institutiei. Politia Capitalei a ramas fara 1,5 milioane de euro 16 august 2019, ora 18:24 sunt coordonatele exacte ale celei mai mari tragedii petrecute intr-un spital din Romania. Este momentul .

Iohannis, despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu: E nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intrebat despre presupusele negocieri dintre sefii Politiei si clanul Duduianu si despre imaginile aparute in acest sens in spatiul public, ca este nevoie de explicatii clare si publice din partea sefilor din Ministerul de Interne.

Dr. Adrian Marinescu, avertisment pentru parinti inainte de anul scolar! Ce avem de facut toti

Avertisment important din partea medicilor in contextul in care incepe anul scolar in mai putin de trei saptamani. Acestia spun ca parintii care trebuie sa completeze declaratii despre starea de sanatate a copiilor trebuie sa fie foarte atenti la diferenta dintre gripa, viroza si COVID-19. Este insa destul de greu, pentru ca cele trei boli au simptome similare.

Imagini de la protestul urias al fermierilor din Constanta. Ce veste au primit din partea oficialilor

Un protest urias al fermierilor din Constanta a avut loc azi. Aproape 200 de fermieri au iesit pe strazile din Ciocarlia si Techirghiol. Protestele nu au fost lipsite de scandal. Au fost discutii aprinse intre protestatari si oficiali. in final, insa, fermierii au primit o promisiune ferma din partea reprezentantului Guvernului. Acestia vor primi despagubiri pentru culturile afectate de seceta.

Mesaj puternic din partea lui Klaus Iohannis: Baile de sange, milioanele de vieti curmate, crimele in masa...

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj puternic cu ocazia Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului. Pactul Ribbentrop - Molotov, semnat pe 23 august 1939, a insemnat inceputul celei mai intunecate perioade din istoria recenta pentru Europa Centrala si de Est.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )