Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business report: Adrian Oros se scuza in fata fermierilor de lipsa banilor: Nu-i aduc eu de acasa!. S-a deschis primul hipermarket fara casieri. De ce nu mai vor tinerii din UE sa locuiasca la tara. Cei mai mari producatori de arme

Hotnews Hotnews,
 Business report: Adrian Oros se scuza in fata fermierilor de lipsa banilor: Nu-i aduc eu de acasa!. S-a deschis primul hipermarket fara casieri. De ce nu mai vor tinerii din UE sa locuiasca la tara. Cei mai mari producatori de arme

Curtea de Conturi: Asociatia infiintata de Daniel Florea a primit, ilegal, 2 milioane de lei * Coreea de Sud reduce programul de munca al angajatilor * Adrian Oros se scuza in fata fermierilor de lipsa banilor: Nu ii aduc eu de acasa! * Cum se va desfasura traficul spre aeroport, dupa carantinarea orasului Otopeni * Mai multi angajati ar putea beneficia de incadrarea muncii lor in conditii deosebite * Migratia de la sat la oras: fenomen european. De ce nu mai vor tinerii din UE sa locuiasca la tara * Va fi sudoare, va curge sange, vor zdrangani catuse, vor fi abuzuri: va ramane Dezvoltarea Romaniei * Tarile cu cele mai mari de exporturi de armament si cele mai importante companii producatoare din lume * S-a deschis primul hipermarket fara casieri * Prima intalnire a Primariei Bucuresti cu piata imobiliara dupa suspendarea P. -urilor de sector * Dupa 20 de ani, Eugen Radulescu, director in BNR, face dezvaluiri despre operatiunea imposibila de restructurare a Bancii Agricole. continuă pe Hotnews

ADRIAN OROS, DESPRE PROIECTELE DIN PNRR: Ramane o prioritate pentru noi infrastructura de gestionare a apei

Saptamana viitoare vom sti mai multe despre fiecare proiect acceptat in cadrul Programului National de Rezilienta si Relansare PNRR), din cele 10 inaintate Comisiei Europene, insa ramane prioritar proiectul privind infrastructura de gestionare a apei cu o finantare de 4 miliarde de euro, a anuntat, astazi, ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

ADRIAN OROS: Am alocat 760 de milioane de euro pentru investitii in exploatatii agricole

Suma alocata pentru investitii in exploatatii agricole in perioada de tranzitie 2021-2022, de 760 de milioane de euro, este una ambitioasa, dar necesara, pentru a putea corecta acel deficit al balantei comerciale, care a crescut in ultimii ani, a declarat, astazi, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros.

Reprezentantii Alianta Pentru Natura au discutat cu ministrul Adrian Oros despre masurile prevazute in cadrul PNRR

In cursul zilei de 16 martie 2021 reprezentantii Alianta Pentru Natura au avut o intalnire informala la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale cu ministrul Nechita-Adrian Oros. Din delegatia.

PSD va depune o motiune simpla impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros. Marcel Ciolacu: Pericolul asupra securitatii alimentare a Romaniei este unul real (VIDEO)

Partidul Social Democrat va depune saptamana viitoare, la Camera Deputatilor, o motiune simpla impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii, care sustine.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )