Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare producator de componente auto din Romania extinde concedierile. Peste 30.000 de posturi din intreaga lume ar putea disparea

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare producator de componente auto din Romania extinde concedierile. Peste 30.000 de posturi din intreaga lume ar putea disparea

Un gigant producator de componente auto, care are peste 20. 000 de angajati si in Romania, extinde concedierile planificate anterior si anunta ca ar putea renunta la peste 30. 000 de posturi din intreaga lume. continuă pe Adevărul

Romania ramane al doilea cel mai mare producator de gaze din UE

Productia de gaze a Uniunii Europene a scazut cu 23% in primul trimestru al acestui an, iar Romania a ramas pe locul doi in topul tarilor care extrag gaze naturale, potrivit unui raport al Directiei Generale pentru Energie din cadrul Comisiei Europene, citat de Agerpres.

Lumea secreta descoperita sub castel! Aici e, de fapt, cel mai mare buncar pentru Apocalipsa, dar lumea nu stie

Chateau de Breze, cel cu turnuri crenelate, sali de bal imense si un exterior in stil renacescentist, ar putea parea doar un alt castel opulent de pe Valea Loarei, din Franta. Lumea secreta descoperita sub castel! insa cei care coboara in subsolul sau, vor constata ca o mare parte a acestui palat medieval exista in .

Microsoft a venit cu tehnologia care te-ar putea apara de cel mai mare pericol al viitorului

Tehnologia e buna doar in masura in care e folosita pentru ceva bun, iar asta stiu toti specialistii. Numai ca are si o parte intunecata, iar Microsoft vrea sa te fereasca de unele.

Romania a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din cauza Covid-19 din UE

Romania a inregistrat, miercuri, cea mai mare rata a deceselor din cauza Covid-19 din UE, raportat la 100. 000 de locuitori, potrivit unui raport al Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

Romanii in cautare de joburi: Cea mai mare rata a somajului din ultimii 4 ani

Vara aceasta a doborat toate recordurile pe piata muncii, dupa ce, tot anul acesta, Romania a atins cea mai mare rata a somajului din ultimii patru ani. Astfel, cautarile de joburi au atins praguri record, in special in ultimele 3 luni, vara fiind, in mod traditional, una dintre cele mai linistite perioade ale anului, cand candidatii erau mai degraba preocupati de concedii decat de schimbari in viata profesionala.

Rafila, despre faptul ca Romania are cea mai mare rata a deceselor din UE: E un indicator al capacitatii sistemului de sanatate de a trata pacientii cu comorbiditati

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ca Romania are cea mai mare rata a deceselor provocate de Covid-19 din Uniunea Europeana din cauza ca pacientii din tara noastra cu coronavirus in aceasta perioada sunt din categoria persoanelor cu comorbiditati si din cauza capacitatii sistemului de sanatate din tara.

CORONAVIRUS |Sibiu: Focare de infectie in comuna Slimnic. Localitatea are cea mai mare rata a incidentei

Comuna Slimnic din judetul Sibiu se confrunta cu focare de coronavirus de tip familial, in aceasta localitate inregistrandu-se cea mai mare rata a incidentei cumulate din judet. in acest context, Prefectura a.

Enel Green Power a pus in functiune cea mai mare centrala solara din Texas

Enel Green Power a pus in functiune a doua faza, de 245 MW, a centralei sale solare Roadrunner, din Upton County, Texas. Proiectul, a carui capacitate totala este de 497 MW, reprezinta cea mai mare centrala solara operationala din Texas si este cea mai mare centrala a companiei in Statele Unite, conform unui comunicat trimis redactiei.

Alimentul care ii ingrasa cel mai mult pe romani. il consuma zilnic, din cauza stresului. Iei si 4 kg pe saptamana

Stresul, oboseala sau epuizarea determina un apetit crescut pentru acest aliment. aceasta slabiciune a organismului a fost indelung exploatata de producatori in ultimii 50 de ani. Ce aliment ii ingrasa cela mai mult pe romani. Acesta este consumat zilnic Consumarea unei cantitati mari de alimente ce contin zahar, fara ca noi sa ne dam seama .

Studiu: Mai mult de jumatate dintre parintii din Romania isi doresc revenirea copiilor la scoala

Potrivit unui studiu comandat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, mai mult de jumatate dintre parintii din Romania prefera sa isi duca copiii la scoala. Aproape un sfert din acestia sunt de acord.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )