Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cum ar urma sa se acorde cei 2.500 lei pentru laptopuri si alte dispozitive pentru angajati

Hotnews Hotnews,
 Cum ar urma sa se acorde cei 2.500 lei pentru laptopuri si alte dispozitive pentru angajati

In prima parte a lunii august s-a dat o Ordonanta de Urgenta 1322020) prin care angajatorul poate primi 2. 500 lei pentru fiecare salariat) in scopul achizitionarii de bunuri si servicii IT necesare desfasurarii activitatii. continuă pe Hotnews

Se dau 2.500 de lei pentru romani. Cum se pot lua banii

Sprijin guvernamental de 2. 500 de lei pentru mii de romani. Modalitatile de acordare sunt reglementate printr-un ordin emis de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. 500 de lei pentru romani. Conditii si cum a fost stabilita suma Guvernul a hotarat sa acorde un sprijin in valoare de 2. 500 de lei fiecarui angajat care a lucrat in perioada .

Cum poate fi accesat ajutorul de 2.500 lei pentru angajatii care lucreaza in regim de telemunca

Guvernul a promovat recent mai multe masuri prin care sa stimuleze angajatorii sa isi desfasoare activitatea in regim de telemunca pe o perioada mai mare de timp. Una dintre acestea este acordarea unui ajutor de 2. 500 lei per angajat pentru achizitionarea de laptopuri si alte dispozitive, precum si servicii IT necesare pentru munca de acasa.

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice

Instantele judecatoresti vor primi 38 de milioane de lei pentru a achizitiona sisteme de videoconferinta si echipamente informatice, in urma demersurilor Ministerului Justitiei, care a solicitat Ministerului.

Guvernul va oferi vouchere de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care va oferi vouchere in valoare de 300 de lei pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv.

CHELTUIELI BUGETARE NOI 13 miliarde lei pentru majorarea pensiilor si alocatiilor

In cazul in care CCR va da dreptate Parlamentului privind dublarea alocatiilor, cheltuielile publice vor creste cu inca 16 miliarde lei Prima zi de toamna a adus intrarea in vigoare a dispozitiilor legale privind majorarea cu 14% a valorii punctului de pensie si cu 20% a alocatiilor pentru copii. Conform datelor Casei Nationale de Pensii Publice, aproximativ 5 milioane de persoane varstnice primesc lunar, in medie, 1340 lei cu titlu de pensie. Prin ordonanta de rectificare bugetara din 14 august, punctul de pensie creste cu 177 de lei, de la 1265 la 1442 de lei, iar pensia minima garantata creste si ea cu 96 de lei, de la 704 la 800 de lei.

Vouchere de 300 de lei pentru copiii legitimati la cluburile sportive. Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului: Importanta acestui voucher sta in primul rand in cresterea bazei de selectiei pentru viitorii sportivi de performanta

In cursul serii de joi, 3 septembrie, Guvernul a adopat o ordonanta de urgenta ce prevedeacordarea unui sprijin financiar sub forma de voucher pentru incurajarea si sprijinirea copiilor in practicarea.

Proiect de 100 de milioane de lei pentru digitalizarea Romaniei

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si Ministerul Fondurilor Europene au semnat contractul de .

Administratia Fondului Cultural National a lansat o sesiune de finantare de 15 milioane de lei pentru proiecte culturale derulate in 2021

Administratia Fondului Cultural National a lansat marti sesiunea de finantare I2021, cu buget de 15 milioane de lei, destinata proiectelor culturale ce se vor derula intre ianuarie si 15 noiembrie 2021.

ştiri din Economie

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )