Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dacia sisteaza din nou productia, din cauza lipsei semiconductorilor. Cu cat vor fi platiti cei 9.000 de angajati

Adevărul Adevărul,
Dacia sisteaza din nou productia, din cauza lipsei semiconductorilor. Cu cat vor fi platiti cei 9.000 de angajati

Uzina Dacia, afectata de criza privind productia de conductori auto, va opri din nou activitzatea in luna aprilie, decizie care va afecta veniturile celor 9. 000 de salariati. continuă pe Adevărul

Dacia opreste din nou productia la uzina din Mioveni. O saptamana fara lucru in aprilie!

Constructorul de automobile Dacia a anuntat ca va opri productia timp de o saptamana in luna aprilie din cauza crizei de cipuri de la nivel mondial.

Dacia, trasa din nou pe dreapta: de ce se opreste uzina de la Mioveni pentru cateva zile

Dacia e nevoita sa-si opreasca din nou productia de la Mioveni pentru cateva zile. Dacia isi va intrerupe activitatea pentru 7 zile in luna aprilie. De vina e, din nou, criza de.

Dacia opreste sapte zile productia la Mioveni, din cauza crizei semiconductorilor auto

Criza semiconductorilor auto se face din nou simtita pe plan local si, dupa ce productia a fost oprita timp de cinci zile la Dacia in februarie, va urma sa fie oprita sapte zile in aprilie. Criza va duce la o productie mondiala cu cel putin un milion de masini mai mica si a afectat si uzina Ford Craiova.

I-a recidivat cancerul din nou. Prin ce drama trece vedeta noastra, operata chiar de ziua ei

Bianca Sarbu a trecut prin grele incercari in viata, insa a reusit sa mereu sa treaca peste cu zambetul pe buze. Dupa ce vedeta si-a pierdut primul sot si a fosr diagnosticata cu cancer de piele, artista a luptat cu aceasta boala si a reusit sa o invinga atunci. I-a recidivat cancerul din nou Doar .

Marcel Ciolacu o comite din nou. Cum va sfida autoritatile in noaptea de inviere: Voi plati amenda si imi voi asuma fapta

Marcel Ciolacu a anuntat public ce planuri are in noaptea de inviere. in ciuda tuturor restrictiilor impuse de autoritati, liderul PSD este mai decis ca niciodata sa incalce regulile anti-Covid-19 pentru a respecta un obicei capatat inca din copilarie. Voi fi la biserica Marcel Ciolacu nu poate concepe sarbatorile Pascale fara participarea la slujba de .

Din nou despre iliberalism

In cel mai recent editorial al sau din New York Times, laureatul premiului Pulitzer pentru comentariu politic din 2013 si autor al unei carti care a anticipat trump-isul, America in retragere: Noul izolationism si viitoarea dezordine globala America in Retreat: The New Isolationism and the Coming Global Disorder) aparuta in 2014, controversatul Bret Stephens, anunta chiar din primele randuri ca noua diviziune in politica nu este intre liberali si conservatori, ci intre liberali si iliberali.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )