Libnet.ro
UNICEF

05:00

Firma cu denumire stearsa din cauza LIMBAJULUI NEPOTRIVIT, a doua la Start-up Nation. Cine e in fruntea listei

B1 B1,
Firma cu denumire stearsa din cauza LIMBAJULUI NEPOTRIVIT, a doua la Start-up Nation. Cine e in fruntea listei

Pe lista de aplicanti la programul Start-Up Nation 2018 figureaza pe prima pozitie o firma din judetul Vaslui care ar urma sa creeze peste 766 de milioane de locuri de munca. Pe locul doi se afla o firma in. continuă pe B1

Sectia de terapie intensiva si blocul operator de la spitalul Marius Nasta, nchise dupa ce doi pacienti au murit din cauza infectiilor

Inspectorii sanitari au decis, marti, sistarea activitatii blocului operator si a sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva postoperator) din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Controlul la Marius Nasta a inceput dupa ce doi pacienti au murit, saptamana trecuta, la acest spital din cauza infectiilor nosocomiale.

A intrat in coma din cauza unei migrene. Dupa patru zile, cand s-a trezit, tanara a aflat de la medici o veste socanta

O tanara de doar 18 ani din Oldham, Marea Britanie, a intrat in coma din cauza unei migrene. Peste patru zile, cand s-a trezit din coma, a aflat o veste socanta. Ebony Stevenson a aflat de la medici.

Proiectul avionului rusesc MC-21, amnat cu un an din cauza sanctiunilor americane

Lansarea productiei avionului mediu-curier MC-21, proiect major pentru industria aeronautica ruseasca, a fost amanata cu un an din cauza sanctiunilor americane, a declarat luni seful conglomeratului industrial si militar Rostec, citat de AFP.

Panica in aceasta dimineata in judetul Brasov. Carambol din cauza cetii. Cinci masini au fost distruse!

Accident in lant in aceasta dimineata in judetul Brasov. Cinci autoturisme au fost implicate intr-un carambol din cauza cetii. A fost cod galben de ceata si polei in aceasta dimineata, iar.

DSP face ancheta epidemiologica la Institutul Marius Nasta, unde doi pacienti au murit din cauza infectiilor spitalicesti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a demarat o ancheta epidemiologica la Institutul National de Pneumftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde doi pacienti au murit, saptamana trecuta, din cauza infectiilor spitalicesti. Potrivit Ministerului Sanatatii, ancheta DSP a inceput in seara de 9 februarie, imediat dupa ce managerul Institutului a anuntat reprezentantii DSP despre identificarea unor cazuri de pacienti cu infectii nososcomiale in sectia de Terapie Intensiva a unitatii sanitare.

INSP: Inca un deces din cauza gripei, numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane.

inca un deces din cauza gripei. Numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane. Potrivit ultimei informari facute publice sambata de Centrul National de Supraveghere ?.

Restrictii de trafic pe DN1 din cauza unor pietre care stau sa cada. Cat vor dura lucrarile

Incepe calvarul pe Drumul National 1, la Busteni, unde mai multe pietre s-au desprins dintr-un zid de protectie si au cazut direct pe carosabil. Timp de doua saptamani, drumarii vor impune restrictii de.

ALERTA in Capitala: Sectia de terapie intensiva si blocul operator de la spitalul Marius Nasta, iNCHISE dupa ce doi pacienti au murit din cauza infectiilor

A fost sistata activitatea blocului operator si a sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva postoperator) din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Decizia inspectorilor.

Pamantul este plat din cauza YouTube, conform cercetatorilor

Numarul celor care sunt de parere ca pamantul este plat a explodat in ultimii ani, iar cauza principala pare sa aiba legatura cu eficienta YouTube de a impinge astfel de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )