Libnet.ro
UNICEF

11:00

Guvernul suspenda plata celor 1.500 de lei pentru cresa sau gradinita copiilor angajatilor

Antena3 Antena3,
Guvernul suspenda plata celor 1.500 de lei pentru cresa sau gradinita copiilor angajatilor

Guvernul, prin Ministerul Finantelor, a pus in dezbatere publica, astazi, un proiect de Ordonanta de Urgenta OUG) pentru suspendarea platii celor 1. 500 de lei pentru cresa sau gradinita copiilor angajatilor. continuă pe Antena3

Statul suspenda plata celor 1.500 de lei pentru cresa si gradinita

Ministerul Finantelor a publicat luni un proiect de ordonanta privind unele masuri fiscale, precum si pentru modificarea si completarea unor actenormative in domeniul fiscal si prorogarea unor termene, printre care si suspendarea stimulentelor pentru cresa si gradinita.

Cei 1.500 de lei pentru cresa sau gradinita nu vor mai fi acordati, propune Ministerul Finantelor HoReCa, scutita in continuare de plata impozitului specific

Ministerul Finantelor propune intr-un proiect suspendarea unei masuri asteptate de parinti, anume acordarea celor 1. 500 de lei pentru cresa sau gradinita. Asta desi, la inceputul anului, ANAF informa.

Ce se intampla cu cei 1.500 de lei pentru cresa si gradinita. Vesti proaste pentru milioane de parinti

Statul roman este pus pe taieri, o arata si ultimul proiect initiat de Ministerul de Finante intr-o noua Ordonanta de Urgenta. Aferent acestei OUG, Ministerul de Finante publica si o nota de fundamentare in care explica decizia. in aceeasi nota se enunta clar si care sunt fondurile care vor fi taiate, odata ce va fi .

Noi masuri fiscale: Adio 1.500 lei pentru cresa sau gradinita, Finantele propun suspendarea Se continua cu scutirea impozitului la Horeca. Nou termen pentru esalonarea simplificata: 30 septembrie 2021

Ministerul Finantelor MF) propune suspendarea aplicarii unei masuri asteptate de parinti, respectiv acei 1. 500 pentru cresa sau gradinita, desi toata lumea astepta normele de aplicare. Practic, conform unui proiect publicat pe site-ul institutiei, se renunta la aceasta facilitate, anul asta, desi la inceputul anului ANAF informa companiile ca pot aplica pentru ea.

Cum se justifica Finantele ca suspenda masura celor 1.500 lei pentru cresa sau gradinita, desi legea e in Monitorul oficial din noiembrie 2020. Se pare ca au uitat de facilitate cand au facut Bugetul pe 2021

Subiectul fierbinte: un proiect de OUG al Ministerului Finantelor care prevede, printre altele, suspendarea facilitatii de 1. 500 pentru cresa sau gradinita, anul acesta. Institutia a venit acum cu niste precizari, le puteti vedea mai jos, dar sunt cateva aspecte ce trebuie avute in vedere inainte de a o citi. O scurta concluzie: au uitat de legea care introduce aceasta facilitate cand au facut bugetul pe 2021.

Guvernul a alocat 200 de milioane de lei pentru bilete de tratament balnear

Ministerul Muncii a anuntat, luni, ca Guvernul a alocat 200 de milioane de lei pentru biletele la tratament balnear din acest an, cu 60% mai mult decat s-a cheltuit in anul 2020 cu acest scop.

APETIT SCAZUT PENTRU TITLURILE DE STAT Subscrieri de 1,39 miliarde lei pentru Fidelis, sub emisiunile trecute

Prima emisiune de titluri de stat Fidelis din acest an a cumulat subscrieri totale de aproape 1,396 miliarde de lei, sub cele din rundele trecute derulate anul trecut.

DUPA O ORA DE TRANZACTIONARE Capitalizare de 18 milioane lei pentru Star Residence Invest

Actiunile Star Residence Invest REIT), prima companie din tara noastra de tip REIT Real Estate Investment Trust) listata la Bursa de Valori Bucuresti BVB), se tranzactionau la pretul de 0,376 lei dupa o ora de la deschiderea sesiunii bursiere, ceea ce confera emitentului o valoare de piata de aproape 18,07 milioane de lei, cu 72% peste cea la care a fost inchis plasamentul privat de la finele anului trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )