Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mai multe fabrici din zona Arad se muta in Ungaria. Peste 5.000 de angajati vor fi disponibilizati

B1 B1,
Mai multe fabrici din zona Arad se muta in Ungaria. Peste 5.000 de angajati vor fi disponibilizati

Mai multe companii din zonele industriale Arad si Curtici intentioneaza sa-si mute liniile de productie in Ungaria si Macedonia, peste 5. 000 de angajati urmand a fi disponibilizati, informeaza. continuă pe B1

Mai multe fabrici din zona Arad isi inchid portile si se muta in Ungaria

Inca o fabrica din Romania si-a inchis recent portile, preferand concedierea angajatilor, desi avea afaceri infloritoare, de peste 200 milioane de lei, din care peste 7 milioane de lei au fost profit. PotrivitnewsAr. ro mai multe companii mari din zonele industriale Arad si Curtici) au de gand sa-si mute liniile de productie in Ungaria sau Macedonia, peste 5. 000 de angajati urmand sa fie disponibilizati.

Care sunt tarile cu cele mai multe casatorii din UE. Romnia este n top

Noile statistici publicate de Eurostat pentru Ziua indragostitilor au dezvaluit care dintre tarile Uniunii Europene au cele mai mari rate de casatorie, scrie Euronews. Lituania a inregistrat cele mai multe casatorii la mia de persoane 7,5) in 2017, iar Romania e pe locul doi cu 7,3.

Stirile ProTV: Mai multe companii din vestul tarii si-au anuntat retragerea din Romnia. O lovitura grea

2019 a venit cu vesti proaste pentru economie, dar si pentru mii de angajati. Mai multe companii multinationale care activau in vestul tarii si-au anuntat retragerea din Romania, drept urmare cei care lucrau acolo trebuie sa isi caute de lucru.

Instanta suprema exclude mai multe probe din dosarul Udrea-Andronic

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus ieri excluderea mai multor probe din dosarul in care Elena Udrea a fost trimisa in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, alaturi de jurnalistul Dan Andronic, acuzat de marturie mincinoasa.

Instanta suprema exclude mai multe probe din dosarul Udrea-Andronic

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus luni excluderea mai multor probe din dosarul in care Elena Udrea a fost trimisa in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, alaturi de jurnalistul Dan Andronic, acuzat de marturie mincinoasa, potrivit Agerpres.

Curtea Suprema a exclus mai multe probe din dosarul Udrea-Andronic

Curtea Suprema a decis, luni, sa excluda mai multe probe din dosarul in care Elena Udrea si Dan Andronic au fost trimisi in judecata pentru trafic de influenta si spalarea banilor, respectiv marturie mincinoasa. Decizia curtii este definitiva, instanta solicitand DNA sa precizeze daca mentine trimiterea in judecata a celor doi.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsoare in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de ninsoare si intensificari ale vantului, valabila in orele urmatoare in opt judete din.

Cod portocaliu de viscol in mai multe judete. Meteorolog: Vor fi precipitatii in toate regiunile, sub toate formele

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare cod portocaliude ninsori si vant in mai multe judete din tara pana martidupa-amiaza. in Valcea, Gorj, Hunedoara.

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime. Ultimul caz i-a socat chiar si pe anchetatori. Barbatul a violat o tanara pe care a abordat-o chiar.

Romnca de 20 de ani, condamnata pentru mai multe furturi n Manchester. Victimele, tlharite pe strada sau n cafenele. Ea le-a spus magistratilor ca i s-a parut prea greu sa munceasca

O romanca de 20 de ani a fost condamnata la inchisoare, in Marea Britanie, dupa ce comis mai multe furturi, impreuna cu o alta femeie, in centrul orasului Manchester. Tanara a recunoscut comiterea a noua furturi si le-a spus magistratilor ca a avut un loc de munca, dar i s-a parut prea greu sa munceasca, astfel ca s-a apucat de furat, potrivit Manchester Evening News.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )