Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mii de companii romanesti pot accesa mai usor bani europeni

Adevărul Adevărul,
Mii de companii romanesti pot accesa mai usor bani europeni

Companiile romanesti pot obtine acum mai usor granturi intre 1 si 5 milioane de euro. Acestea trebuie sa aiba intre 3 si 249 angajati si sa fi fost profitabile in 2018. continuă pe Adevărul

Mii de companii romanesti pot accesa mai usor bani europeni

Companiile romanesti pot obtine acum mai usor granturi intre 1 si 5 milioane de euro. Acestea trebuie sa aiba intre 3 si 249 angajati si sa fi fost profitabile in 2018.

Consultant: Mii de firme romnesti pot accesa mai usor bani europeni

Companiile romanesti pot obtine acum mai usor granturi intre 1 si 5 milioane de euro. Acestea trebuie sa aiba intre 3 si 249 angajati si sa fi fost profitabile in 2018, explica Roxana Mircea, expert in fonduri europene si scheme de ajutor de stat.

HOROSCOP. Care sunt cele mai puternice zodii. Pot depasi mai usor ca altii momentele grele

Exista cativa nativi care reusesc mai usor ca altii sa treaca peste obstacole datorita firii lor tari. Acestea sunt cele mai puternice zodii: Capricorn Chiar daca la prima vedere nu ar parea, nativii.

JO 2022, Beijing: Totul este mai usor n dictaturi, a apreciat presedintele Federatiei Internationale de Schi

Totul este mai usor in dictaturi, a apreciat elvetianul Gian-Franco Kasper, presedintele Federatiei Internationale de Schi, intr-un interviu acordat presei privind atribuirea Jocurilor Olimpice de iarna din 2022 Chinei, informeaza AFP.

OFICIAL CIO Marile competitii pot fi organizate mai usor in dictaturi

Atribuirea si organizarea marilor competitii sportive, in special Jocurile Olimpice si Cupele Mondiale de fotbal, au starnit mereu controverse si au ridicat nenumarate semene de intrebare.

Masinile second hand, mai usor de verificat online n 2019 dect n reprezentante

Aproximativ 15% dintre masinile la mana a doua au istoricul verificat inainte de achizitie, iar cele mai multe tranzactii se fac pe ochi frumosi este realitatea pietei auto second hand din 2018, arata datele autoDNA. ro, care spune ca a generat 45. 000 de rapoarte pentru masini rulate, anul trecut. Odata cu intrarea in vigoare a GDPR informatiile pe care le pot furniza reprezentantele sunt si mai restranse, avertizeaza autoDNA. ro. Singura solutie ramane verificarea istoricului auto online, iar daca masina trece cu brio de acest filtru este recomandata apoi o vizita la service, inainte de achizitie, pentru ca un tehnician specializat sa constate care este starea masinii inclusiv la momentul tranzactiei.

PSD: Serviciile secrete se vor descurca foarte bine cu mai putini bani daca isi restrang activitatea

PSD sustine ca serviciile secrete pot functiona si cu bugete diminuate, desi tot Guvernul PSD a stabilit initial sumele pentru institutiile din zona securitatii nationale.

Firea: Efectele adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti

Gabriela Firea sustine ca printre efectele adverse ale vitaminei Dragnea) sunt bani mai putini pentru Bucuresti si critica primarii de sectoare care aplauda taierea bugetului Primariei Capitalei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )