Libnet.ro
UNICEF

22:00

Orban, despre concedierea bugetarilor: Va veni de la sine. Cei care plimba hartii nu-si mai au rostul

Adevărul Adevărul,
Orban, despre concedierea bugetarilor: Va veni de la sine. Cei care plimba hartii nu-si mai au rostul

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca restructurarea aparatului bugetar va veni de la sine in perioada urmatoare, mentionand ca digitalizarea administratiei va avea drept consecinta ca unii angajati nu isi vor mai avea rostul. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, despre schimbul de replici dintre Dragnea si Dancila: Ei discutau de amnistie si gratiere intre ei. Despre asta vorbeau cei care ctitoreau Romania, nevinovatii nostri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Liviu Dragnea si Viorica Dancila, care au fost protagonistii a ceea ce a parut sa fie un schimb de replici de la.

Ce trebuie sa stie cei care si-au amanat ratele la banca: anuntul facut de BNR

Guvernul a venit cu cadrul legal pentru ca toti cei care sunt afectati de criza sa poata cere amanarea ratelor la banca. Bancile au primit sute de mii de astfel de cereri, dar cei care au.

Ludovic Orban, despre sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei: Am luat aceasta decizie facand un sacrificiu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca partidul sau a facut un sacrificiu sustinandu-l pe Nicusor Dan pentru fotoliul de primar al municipiului Bucuresti, dar ca obiectivul este de a elibera Bucurestiul de PSD.

Orban, despre noul an scolar: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice

Premierul Ludovic Orban spune ca noul an scolar trebuie pregatit cu mare migala, in contextul pandemiei de COVID-19, iar autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru orice situatie, pentru ca toti copiii sa aiba acces la educatie.

NELU TATARU, IN CONTEXTUL COVID: Mesajul OMS de a ne trezi la realitate e valabil si pentru cei care folosesc pandemia in interes politic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca mesajul transmis de OMS tarilor afectate de pandemie sa se trezeasca la realitate in urma situatiei pandemice nu este un mesaj doar pentru populatie, ci si pentru unii politicieni care considera ca tot ce a fost poate fi folosit in interes politic in acest moment, conform Digi24.

Trucul unui nutritionist britanic pentru cei care vor sa slabeasca rapid. Mancati asta cand va e pofta de dulce

Sunt cateva alimente care dau senzatia de satietate si accelereaza metabolismul. Leanne Ward, nutritionista sportivilor britanici, sustine ca aceste alimente i-au ajutat clientii sa scape rapid de kilogramele in plus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )