Libnet.ro
UNICEF

01:05

Planul urias de relansare economica: masuri pentru angajati si companii, mii de kilometri de autostrada, investitii in energie, irigatii, scoli, spitale

Adevărul Adevărul,
Planul urias de relansare economica: masuri pentru angajati si companii, mii de kilometri de autostrada, investitii in energie, irigatii, scoli, spitale

Planul de relansare economica anuntat de Guvern vine cu investitii uriase in infrastructura de transport, sanatate, educatie si energie, dar prevede de asemenea masuri de sprijin pentru repornirea companiilor afectate de criza coronavirus si pentru sustinerea angajatilor. continuă pe Adevărul

Planul de relansare economica. Masuri pentru angajati: Va fi introdus programul de munca flexibila Kurzarbeit

Planul de relansare economica prevede masuri pentru angajatii afectati de criza si sprijin pentru angajatorii lor, precum introducerea programului de munca flexibila Kurzarbeit, pe model german.

Guvernul lanseaza Planul de relansare economica. Iohannis: M-am implicat direct in identificarea celor mai bune masuri

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au organizat un eveniment extins cu sute de invitati, printre care ministri, membrii de partid, diplomati si ambasadori. in cadrul evenimentului fastuos, ce are loc in gradina Clubului Diplomatilor din Bucuresti, este lansat planul de relansare economica de peste 100 de miliarde de euro - Recladim Romania - Planul national de investitii si de relansare economica.

Planul de relansare economica: Alimente pentru 1,18 milioane de romani vulnerabili. Vouchere pentru batrani si elevi

Planul de relansare economica include o serie de masuri de protectie sociala pentru persoanele vulnerabile, in varsta si pentru elevi, printre care vouchere, masa calda si pachete alimentare.

Ciolacu: Iohannis reevalueaza marile investitii ale PSD pe modelul Basescu. Sunt bune de numit liberale si puse in Planul National de Relansare Economica!

Marcel Ciolacu afirma ca Guvernul PNL preia in Planul National de Relansare Economica, pe care urmeaza sa il prezinte miercuri, masuri incluse in programul de guvernare al PSD.

DOCUMENT. Masurile luate de Guvern pentru economie. Ce contine planul de relansare economica

Guvernul Orban a pregatit un Plan de relansare economica. Premierul Ludovic Orban a cerut ministrilor, miercuri, sa finalizeze toate documentele necesare pentru punerea in practica a Planului de relansare economica.

Marius Budai a criticat planul de relansare economica al Guvernului

Marius Budai, ministrul Muncii in perioada Guvernului Dancila, a reactionat dur in timpul evenimentului de lansare a Planului de Relansare Economica a Romaniei si a criticat atat Guvernul lui Orban, cat si pe presedintele Klaus Iohannis.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

Ludovic Orban si Klaus Iohannis anunta astazi planul de relansare economica

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica.

Traian Basescu: Planul de relansare economica mai trebuie aprobat si de un Dumnezeu al Europei, Consiliul European (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu este de parere ca planul european de relansare economica va fi influentat de forma bugetului UE pe care o vor sustine Franta si Germania. Desi putem miza pe faptul ca banii.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )