Libnet.ro
UNICEF

08:45

Prima greva din Romania provocata de aducerea muncitorilor straini

Adevărul Adevărul,
Prima greva din Romania provocata de aducerea muncitorilor straini

Sute de angajati ai unei fabrici din Arad au intrat in greva, pe langa nemultumirile de natura salariala reclamand prezenta a cateva sute de indieni angajati in fabrica. continuă pe Adevărul

PSD, mesaj catre tinerii din Romania: Calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara!

Tineri din Romania, calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara, sustine PSD. Platiti doar 5% avans din creditul imobiliar pentru a achizitiona locuinta. Programul este finantat cu.

Orasul din Romania in care strazile sunt spalate, chiar daca afara ploua cu galeata

Autoritatile dintr-un oras din Romania au dat dovada de exces de zel si s-au apucat sa spele strazile, desi afara ploua cu galeata. Cu trei zile inaintea summit-ului de la Sibiu, autoritatile sunt in alerta maxima. E mobilizare generala pe strazi, dar unele gesturi sfideaza ridicolul. Pana si strazile au parte de un tratament special, [] .

Companiile petroliere din Romania vor plati redevente in functie de cotatia de la bursa londoneza

Companiile care extrag titei din Romania vor plati la bugetul de stat redevente in functie de cotatia barilului Brent de pe Bursa din Londra, potrivit unui ordin al presedintelui Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), publicat astazi in Monitorul Oficial.

Spotify a creat un playlist pentru alegerile europarlamentare. Ce melodie a ales din Romania

Site-ul de streaming Spotify a creat un playlist cu melodii din toate tarile UE si indeamna oamenii sa voteze la alegerile europarlamentare 23-26 mai). Din Romania a fost aleasa piesa Ramai, cu Delia the Motans.

Descoperire socanta intr-o padure din Romania. Un cioban a alertat autoritatile cand a vazut dezastrul

Descoperire socantaintr-o padure din Romania. Anchetatorii au fost instintati de catre un ciobansa intervina de urgenta. Acesta a gasit un elicopter prabusit, iar inauntru se afla.

Locul sfant din Romania in care nu a mai intrat nimeni de 34 de ani

In acest loc sfant din Romania nu a mai intrat nimeni de trei decenii. Este vorba despre sinagoga din cartierul timisorean Fabric, construita in perioada 1897-1899, si care a fost inchisa in anul 1985 pe.

Justitia din Romania, motiv de ingrijorare pentru Franta: ce spun sursele

Cu mai putin de 48 de ore inainte de summitul informal al Uniunii Europene de la Sibiu, surse de la Palatul Elysee au confirmat ingrijorarea Frantei pentru starea deplorabila a justitiei de la noi. Joi, va avea loc la Sibiu summitul informal al Uniunii Europene. in acel context, va fi prezent si presedintele Frantei, Emmanuel [] .

Franta, ingrijorata de repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania: Stim cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui si limitele care ii sunt impuse de Constitutie (Europa Libera, surse)

Franta remarca cu ingrijorare, repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania dar stie cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui Romaniei si . ) limitele care ii sunt impuse de Constitutie, scrie Europa Libera, care citeaza surse autorizate de la Palatul Elysee.

Tragedia aviatica din Rusia, provocata de piloti

Ancheta in cazul accidentului aviatic din Rusia scoate la lumina detalii socante. Pilotii sunt acuzati ca au decolat in fata furtunii si ca au aterizat intr-un moment in care situatia nu era.

Liviu Dragnea: Vom investi 10 miliarde de euro in comunitatile din Romania. Fondul de Dezvoltare si Investitii incepe sa-si arate deja utilitatea

Fondul de Dezvoltare si Investitii starneste din plin interesul comunitatilor locale, anunta presedintele PSD, Liviu Dragnea. Fondul de Dezvoltare si Investitii si-a aratat utilitatea inca din prima.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )