Libnet.ro
UNICEF

14:00

Protest al sindicalistilor din politie si penitenciare. Ce revendicari au

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Protest al sindicalistilor din politie si penitenciare. Ce revendicari au

Peste 100 de sindicalisti reprezentand angajati din politie si penitenciare, dar si rezervisti militari, au protestat, joi, in fata Ministerului de Interne, solicitand salarii echitabile, conditii de lucru mai bune si oprirea discriminarii. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Protest al sindicalistilor din politie si penitenciare: Vrem salarii echitabile si conditii de lucru mai bune. Reactie ironica a ministrului Justitiei

Peste 100 de sindicalisti reprezentand angajati din politie si penitenciare, dar si rezervisti militari, au protestat, joi, in fata Ministerului de Interne, solicitand salarii echitabile, conditii de lucru mai bune si oprirea discriminarii pensionarilor militari, potrivit Agerpres. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ironizeaza protestul sindicatelor din penitenciare si politie, intrebandu-se cati protestatari sunt numai din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Protest al sindicalistilor din politie si penitenciare: Vrem salarii echitabile si conditii de lucru mai bune

Peste 100 de sindicalisti reprezentand angajati din politie si penitenciare, dar si rezervisti militari, au protestat, joi, in fata Ministerului de Interne, solicitand salarii echitabile, conditii de lucru mai bune si oprirea discriminarii pensionarilor militari, potrivit Agerpres.

PROTEST AL SINDICALISTILOR DIN POLITIE SI PENITENCIARE: Vrem salarii echitabile si conditii de lucru mai bune

Peste 100 de sindicalisti reprezentand angajati din politie si penitenciare, dar si rezervisti militari, au protestat astazi in fata Ministerului de Interne, solicitand salarii echitabile, conditii de lucru mai bune si oprirea discriminarii pensionarilor militari.

Sindicalistii din politie si penitenciare protesteaza in fata Ministerului Justitiei

Peste 250 de sindicalisti reprezentand angajati din politie si penitenciare, dar si rezervisti militari, protesteaza, joi, in fata Ministerului Justitiei, cerand salarii echitabile, conditii de lucru mai.

Faze tari: Au facut nunta printre rafturile de la supermarket; Barbatul care a corectat gratuit o treime din continutul Wikipedia; A primit peste 100.000 de mesaje de la femeia pe care a vazut-o o singura data. Ce i scria

Cum a aflat o tanara ca actualul ei iubit i-a salvat viata in urma cu 11 ani. O tanara din Taiwan si iubitul ei au o poveste de viata demna de un. Au facut nunta in 33 de locuri din lume. Nick Aust, de 24 de ani, si sotia sa, Zoe, de 27 de ani, din New Jersey, SUA, au facut 33 de nunti, in 33 de tari, in 9 luni.

DIETA. Ajunsese sa cantareasca peste 100 de kilograme dupa nasterea gemenilor sai, dar femeia a reusit sa slabeasca 45 de kilograme

Ajunsese sa cantareasca peste 100 de kilograme dupa nasterea gemenilor, dar s-a ambitionat teribil si a reusi sa scape de 45 de kilogramea in timp record. Melissa Bibeau, de 33 de ani, din.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )