Libnet.ro
UNICEF

12:46

Romanii din diaspora au trimis mai des si mai multi bani acasa in 2020

Adevărul Adevărul,
Romanii din diaspora au trimis mai des si mai multi bani acasa in 2020

Romanii din strainatate au trimis mai multi bani acasa in acest an, pentru a-i sprijini pe cei dragi, in conditiile dificile generate de pandemia de coronavirus, mai ales ca o parte dintre angajati au ramas fara serviciu. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

CIOLACU: Romanii din diaspora nu vor putea sa voteze; trebuie sa avem o discutie in Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca romanii din diaspora nu vor putea sa voteze la alegerile parlamentare in tarile in care locuiesc, fiindca statele respective nu permit Romaniei sa amenajeze sectii, iar aceasta problema ar trebui sa fie discutata in Parlament, conform Agerpres.

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Semnal de alarma tras de un cunoscut medic pediatru. Simptomele COVID-19, diferite la copii. Care sunt tulburarile cel mai des intalnite

Inceperea scolii in contextul pandemiei de COVID-19 constituie un factor de stres pentru toata lumea. in ciuda beneficiilor pe care elevii le au odata cu reintegrarea in societate, parintilor le este frica din cauza riscului la care sunt expusi copiii. Un motiv in plus de ingrijorare este acela ca simptomele COVID-19 la copii sunt atipice, .

Un viceprimar PSD, jigniri la adresa romanilor din diaspora: Faceti pauza la spalat c...-uri

Un viceprimar PSD a iesit in evidenta prin limbajul jignitor, folosit la adresa romanilor din diaspora. Schimbul de replici a avut loc pe Facebook, intre o femeie romanca, stabilita in Italia si viceprimarul.

Legea care permite romanilor din diaspora sa voteze doua zile la parlamentarele din decembrie, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative in materie electorala care permite romanilor din diaspora sa voteze timp de doua zile la alegerile parlamentare din decembrie.

Legea care permite romanilor din diaspora sa voteze doua zile la parlamentarele din decembrie, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative in materie electorala care permite romanilor din diaspora sa voteze timp de doua zile la alegerile parlamentare din decembrie, potrivit Agerpres.

Misterul Babelor de la Ulmet. Ce puteri miraculoase spun romanii din Buzau ca au aceste pietre

Undeva in inima Romaniei, natura a creat un adevarat miracol. Localnicii sunt convinsi ca Babele de la Ulmet au puteri fantastice. Ce explicatii au specialistii pentru aparitia formatiunilor ce atrag mii de oameni, annual. Babele de Ulmet. Pietrele cu puteri miraculoase din Buzau La doar 44 de kilometri de Buzau un drum de nici .

Marius Pascan, mesaj pentru parlamentari: Proiectul PMP de reducere la 300 a numarului de alesi e ignorat de 2 ani. Sa nu va mire ca romanii isi pierd tot mai mult increderea in politicieni

Deputatul Marius Pascan, candidatul PMP la Primaria Targu Mures, a deplans faptul ca doar Partidul Miscarea Populara a depus eforturi pentru a pune in aplicare rezultatul referendumului din 2009, cand milioane.

Veste foarte buna pentru romanii din Franta: ce ar putea primi de la guvernul francez

Spre deosebire de alte tari care incearca sa alieneze strainii si sa forteze oamenii sa se intoarca in tara din care au plecat, Franta imbratiseaza o cu totul alta.

ştiri din Economie

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )