Libnet.ro
UNICEF

23:30

Structura fortei de munca din Romnia: Cele mai multe noi locuri de munca, n comert si IT

Hotnews Hotnews,
 Structura fortei de munca din Romnia: Cele mai multe noi locuri de munca, n comert si IT

Anul trecut, numarul de contracte de munca cu norma intreaga din Romania a crescut cu peste 4%. Domeniile cu cea mai mare crestere a numarului de angajati au fost cele din zona de transport-logistica, iar cele mai multe locuri de munca nou create au fost in sectorul comertului si IT, potrivit Patronatul Investitorilor Autohtoni. continuă pe Hotnews

Studiu: in ce domenii se fac cele mai multe concedieri

Un studiu realizat de Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM) la nivelul economiei nationale arata ca numai 15,34% din totalul contractelor de munca pentru norma intreaga CIM) au salariul brut peste 4. 500 lei, in timp ce 39,20% abia luau salariul minim pe economie. Studiul arata si care sunt domeniile in care se fac cele mai multe angajari, dar si cele mai multe concedieri.

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul.

ANRE a aplicat amenzi de aproape 20 milioane lei, in 2018. Cele mai multe sanctiuni catre marii operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a aplicat, in 2018, amenzi totale de 19,7 milioane de lei, din care aproape 12 milioane de lei aplicate marilor operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale, potrivit.

Business report: Dacia ncepe anul cu pedala de acceleratie la podea; Unul dintre cei mai importanti investitori americani n Rusia a fost retinut la Moscova; Clujul are cele mai multe proiecte de retail n constructie, dupa Bucuresti

Miza unei piete de miliarde, gestionata prin ordinele ANAF. Doua ordine ale presedintelui ANAF emise in 2018 provoaca distorsiuni grave in lantul de comercializare al produselor petroliere. Europa trebuie sa mai aloce 100 de miliarde dolari pentru aparare. Tarile europene trebuie sa cheltuiasca peste 100 de miliarde de dolari suplimentare in domeniul apararii pentru a-si respecta angajamentul fata de SUA si NATO.

Reduceri eMAG: Cele mai bune oferte la laptopuri pe care le gasiti astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Tensiuni la Asia Express. Mai multe vedete s-au certat, iar Cosmin Selesi a izbucnit in plans

In editia de aseara a show-ului difuzat de Antena 1 Asia Express Drumul Elefantului mai multe vedete s-au certat, in timp ce actorul Cosmin Selesi 41 de ani) a izbucnit in plans.

Cele mai wow aparitii Street Style la London Fashion Week

Modelele, fashion blogerii, influencerii, fashion editorii ori stilistii de renume international au atras toate privirile pe strazile Londrei, cu ocazia London Fashion Week, gratie tinutelor care mai de care mai interesante! Iata-le aici pe cele mai wow dintre ele! .

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete. Soferii trebuie sa aiba mare grija

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in orele urmatoare, in 12 judete din Transilvania, Muntenia si.

Facebook blocheaza mai multe pagini ale televiziunii rusesti de propaganda RT

Reteaua ruseasca de televiziune RT a protestat luni dupa ce Facebook i-a blocat mai multe pagini, dintre care una cu mai multe milioane de abonati, Kremlinul acuzand reteaua sociala ca este un instrument de presiune al Washingtonului, scrie AFP.

Vlad Plahotniuc: PDM va lansa mai multe initiative de sustinere a familiilor cu copii

Investitiile in copii sunt investitii in viitor si in o societate mai buna. Este motivul pentru care Partidul Democrat a promovat si va pune in aplicare mai multe initiative sociale de sustinere a familiilor cu copii. Declaratia a fost facuta de catre liderul PDM, Vlad Plahotniuc, duminica, 17 februarie, in cadrul unor intalniri cu alegatori de la Nisporeni, acolo unde candideaza pe circumscriptia uninominala, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )