Libnet.ro
UNICEF

23:00

Topul celor mai buni angajatori din Romania in 2018

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai buni angajatori din Romania in 2018

SummaryIndustria ITC este fruntasa in randul angajatorilor de top. Microsoft Romania, Oracle Romania si Zitec ocupa primele trei pozitii fiind printre cele mai apreciate companii de catre angajati. continuă pe Adevărul

Top 10 cei mai buni angajatori in 2018. Industria ITC este fruntasa

Microsoft Romania este cel mai apreciat angajator din Romania, urmat de Oracle si Zitec. Fata de 2017, Microsoft Romania urca o pozitie si ajunge pe primul loc in clasament; Oracle coboara pe locul doi, iar Zitec cunoaste o ascensiune remarcabila.

Topul celor mai bine imbracate vedete in 2018. Ce loc ocupa Meghan Markle

A aparut clasamentul cu starurile desemnate cel mai bine imbracate in anul 2018. Ducesa Meghan Markle 37 de ani) se afla in top, alaturi de cantareata Beyonce 37 de ani), tenismena Serena Williams 37 de ani) si vedeta TV Kim Kardashian 38 de ani).

Ele sunt cele mai puternice INFLUENCERE din MODA in 2018! Lady GaGa este pe ULTIMUL loc! Te asteptai la ACEASTA castigatoare?

Admirata pentru eleganta sa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ocupa abia locul 3 in topul celor mai puternici influenceri din moda in 2018. Topul Lyst este bazat pe impactul avut de tinutele purtate de.

intalnire SOC la Viena! Cancelarul austriac s-a vazut cu cea mai SEXY deputata din Romania (FOTO)

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a avut o intalnire la Viena cu mai multi tineri parlamentari din Europa, cu putin timp inaintea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii.

Cat de cautata e Dacia si ce prefera romanii: top cele mai vandute masini in Romania

Dacia e in continuare in topul celor mai vandute masini din Romania, dar suprematia ii este amenintata de o masina competitiva pe piata de la noi. Deocamdata, Dacia nu poate fi.

FOTO Cel mai tanar prorector din Romania, in finala unui concurs international care, de ani buni, premiaza excelenta

Dan Vodnar, cercetator premiat si cel mai tanar prorector de la o universitate de stat din Romania, a fost desemnat printre cei 10 finalisti din tara care exceleaza in domeniile lor de activitate si creeaza schimbare in comunitate. Organizatia care l-a selectat este una internationala, JCI. Printre cei premiati pana acum se numara personalitati din 57 de natiuni precum John F. Kennedy, Henry Kissinger, Elvis Presley, Jackie Chan.

Rugby: Romnia ncheie 2018 pe locul 18 n lume - Cea mai slaba pozitionare din ultimii sase ani

Nationala de rugby a Romaniei incheie anul pe locul 18 in ierarhia internationala din 105 tari), cea mai slaba pozitionare din ultimii sase ani.

Amazon.com, FT.com si retaileri locali - cele mai bune carti din 2018

Amazon. com, specialistii consultati de Financial Time dar si doua dintre principalele magazine de carte din Romania, elefant. ro si libris. ro sunt surse de incredere atunci cand vine vorba de lecturi de calitate. ro a consultat sursele.

Cel mai scump brad de Craciun din Romania nu va mai fi impodobit in acest an. Cum explica autoritatile

Cel mai scump brad de Craciun din Romania va sta in depozitul Primariei Targu Jiu in acest an. Bradul artificial a fost cumparat in anul 2016 cu peste 100. 000 de euro, iar autoritatile spuneau atunci ca va fi folosit timp de 12 ani. Acum, primarul Marcel Romanescu PNL), care a fost ales anul trecut, a preferat un brad natural, care va fi amplasat in centrul orasului.

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )