Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Guvern: Se elimina condica de prezenta pentru microintreprinderile care au sub noua angajati OUG pentru folosirea semnaturii electronice la incheierea contractelor de munca si in relatii cu institutiile statului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Guvern: Se elimina condica de prezenta pentru microintreprinderile care au sub noua angajati OUG pentru folosirea semnaturii electronice la incheierea contractelor de munca si in relatii cu institutiile statului

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca in sedinta de Guvern de joi au fost discutate doua ordonante de urgenta, prima referindu-se la folosirea semnaturii electronice pentru incheierea contractelor de munca si in relatii cu institutiile statului, iar cea de-a doua la eliminarea condicii de prezenta pentru microintreprinderile care au mai putin de noua angajati. Turcan a anuntat ca o ordonanta va da posibilitatea angajatorului si sa achizitioneze semnatura electronica pentru angajat. Florin Citu: Memorandumul propus si aprobat de Ministerul Muncii nu vine si nu propune nicio reducere de venituri in sectorul bugetar Turcan: Unele sporuri vor intra in salariile de baza . continuă pe Hotnews

Amenzi noi pentru romanii care fac aceasta greseala pe strada. Proiectul este public aici

S-a dat un nou proiect de lege prin care oamenii vor fi amendati, daca incalca anumite reguli, pe strada. Masura poate fi vazuta de catre unii drept absurda, insa ea este menita sa scada numarul accidentelor pe trecerea de pieton. Amenzi noi pentru romanii care fac aceasta greseala pe strada Proiectul de lege publicat de .

Vesti proaste pentru firmele care incalca repetat masurile anti-covid-19. Ce vor pati, in curand

In martie Lucian Bode, dupa discutiile din cadrul PNL, propunea un proiect de lege privind agentii economici. Proiectul facea referire la incalcarea repetata a masurilor covid-19. Surse din interiorul Guvernului spun ca proiectul a ajuns ae ordinea de zi a Guvernului. Lucian Bode propune suspendarea activitatii agentilor economici Conform proiectului propus de Lucian Bode, Ministrul .

ADVERTORIAL Echipamente de protectie pentru persoanele care lucreaza la inaltime

Este o oferta de produse de foarte buna calitate! Foarte utila pentru firmele care executa lucrari la inaltime, in special. Magazinul online eSAFE. ro a luat fiinta in anul 2011. De atunci furnizeaza echipamente de protectie de foarte buna calitate, repectand toate normele Uniunii Europene din acest domeniu.

Guvernul a aprobat sanctiuni suplimentare pentru firmele care incalca masurile pentru combaterea pandemiei

Guvernul a aprobat in sedinta de joi proiectul de OUG care prevede sanctiuni contraventionale complementare pentru operatorii economici care incalca repetat Legea 552020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Este vorba despre acea prevedere prin care operatorii economici care nu respecta legislatia in vigoare, stiti foarte bine despre ce este vorba, pot sa fie inchisi pe o perioada scurta la inceput si, dupa aceea, pe o perioada mai lunga, a declarat premierul Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern.

Sanctiuni suplimentare pentru firmele care incalca masurile pentru combaterea pandemiei Guvernul: Multi agenti economici din domeniul HORECA incalca repetat legea

Guvernul pregateste printr-un proiect de lege sactiuni contraventionale complementare pentru operatorii economici care incalca repetat Legea 552020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Potrivit expunerii de motive, au fost constatate mai multe situatii in care aceiasi agenti economici din domeniul HORECA au incalcat in repetate randuri prevederile legale. Aceste cazuri sunt intalnite la nivelul unui numar semnificativ de judete, peste jumatate din totalul acestora.

O zi libera pentru angajatii care se vaccineaza - proiect de lege

Persoanele care se vaccineaza impotriva COVID-19 ar putea beneficia, la cerere, de o zi libera, potrivit unui proiect de lege depus joi de catre doi deputati USR-PLUS.

De vineri, granitele Greciei se vor redeschide pentru turisti Care sunt conditiile

Grecia isi redeschide granitele pentru turism din 16 aprilie, a anuntat luni ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului MEAT), Claudiu Nasui.

Ceimaibun.ro, ghidul potrivit pentru cei care vor sa aiba o alegere inspirata atunci cand fac cumparaturi online

Creat de oameni pasionati de mediul onlinei si de cumparaturi, site-ul ceimaibun. ro este dedicat iubitorilor de shopping, venind in ajutorul lor cu recomandari pentru cei carora li se pare foarte dificil sa se ho.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )