Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angajati s-ar putea pensiona la 70 de ani. Ministrul Muncii anunta o noua lege a pensiilor

Adevărul Adevărul,
Angajati s-ar putea pensiona la 70 de ani. Ministrul Muncii anunta o noua lege a pensiilor

Un nou proiect de act normativ va fi elaborat curand de Ministerul Muncii, printre reglementari numarandu-se posibilitatea ca angajatii sa se poata pensiona la implinirea varstei de 70 de ani. continuă pe Adevărul

Cei care primesc ajutoare sociale nu pot iesi la pensie pentru ca n-au contribuit. Ministrul Muncii: Unii fenteaza sistemul

Ministrul Muncii a declarat luni, la B1TV, ca doreste sa regandeasca sistemul de anchete sociale, avand in vedere faptul ca multe persoane ar putea fenta acest sistem, fiind oameni in puterea muncii, care sub o forma sau alta reusesc sa beneficieze de ajutoarele sociale.

Este oficial: Ministrul Muncii a semnat schimbarea pentru milioane de pensionari

Ministrul Muncii s-a tinut de cuvant si a semnat ordinul care vizeaza milioane de pensionari din Romania. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunta recent o reforma in sistemul de pensii si.

MINISTRUL MUNCII: Alocatiile vor intra de la 1 februarie majorate cu 20%

Alocatiile vor intra de la 1 februarie marite cu 20%, iar urmatoarea majorare depinde de decizia Parlamentului, a afirmat, miercuri seara, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, la postul public de televiziune.

MINISTRUL MUNCII: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie

Cresterea pensiilor cu 40% este o iluzie, deoarece Romania, in nicio etapa a dezvoltarii ei, nu este in stare sa faca efortul bugetar necesar acestei majorari, de 138 de miliarde de lei, a declarat, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, anunta o noua lege a pensiilor: Va aduce o majorare. Ce se va intampla cu cele speciale

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a vorbit joi, 28 ianuarie, despre o noua lege a pensiilor, in cadrul unei conferinte de presa. 5 milioane de pensii vor fi recalculate. Odata cu evaluarea dosarelor, vom.

Ministrul Muncii afirma ca exista peste 413.000 beneficiari reali ai venitului minim garantat

Ministrul Muncii Raluca Turcan afirma ca in Romania sunt 170. 000 de titulari de venit minim garantat, dar numarul total al beneficiarilor reali este de peste 413.

Recalcularea pensiilor si marirea cu 40%. Ministrul Muncii a lamurit acum totul pentru milioane de pensionari

Cresterea pensiilor e promisiunea cu care PSD a defilat in campania electorala, dar si cand a fost la putere. Culoarea politica s-a schimbat intre timp, iar ministrul Muncii vine cu.

Toate salariile bugetarilor vor fi analizate. Ministrul Muncii: Unele sporuri nu sunt justificate!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca a creat o echipa care va analiza salariile bugetarilor.

Cresterea pensiilor cu 40%, lamurita de ministrul Muncii: de ce e o iluzie

In Romania, exista o lege initiata de PSD care promite marirea cu 40% pensiilor romanilor. Desi devenise de mult timp evident ca nu se va materializa vreodata, ministrul Muncii a oferit.

Ministrul Muncii, despre neimpozitarea salariului minim: Nu e luata inca o decizie pe acest subiect. Exista si avantaje si dezavantaje pentru aplicarea unei astfel de masuri

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirma ca nu s-a luat o decizie in coalitia de guvernare cu privire la propunerea formulata de USR privind neimpozitarea salariului minim. Nu e luata inca o decizie pe acest subiect. Exista si avantaje si dezavantaje pentru aplicarea unei astfel de masuri, declara Turcan.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )