Libnet.ro
UNICEF

19:45

Angajatii din hoteluri si restaurante au cele mai mici salarii. Care angajati castiga cu peste 6.000 de lei mai mult

Adevărul Adevărul,
Angajatii din hoteluri si restaurante au cele mai mici salarii. Care angajati castiga cu peste 6.000 de lei mai mult

Diferenta dintre cele mai mari salarii medii nete, in luna decembrie a anului trecut, si cele mai mici salarii medii nete a fost de citrca 6. 000 de lei, arata datelepublicate, joi,de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

GRAFIC Dupa Timis, Maramures intra in zona rosie de COVID-19 Judetele cu cele mai mici rate de infectare

Maramures este al doilea judet in zona rosie, cu o rata de infectare de 3,03 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, potrivit datelor publicate luni de Grupul de Comunicare Strategica. in acelasi scenariu ramane Timis, cu un indice de 3,44.

Cele mai bune madeleine facute acasa. Reteta desertului e veche de sute de ani

Madeleine sau petite madeleine sunt descrise ca mici torturi traditionale din Commercy si Liverdun, doua comune din regiunea Lorena din nord-estul Frantei. in realitate, sunt mici prajituri cu o forma similara cochiliilor de scoici, dobandite din coacerea intr-o tigaie speciala in forma de coaja. in afara de tigaia traditionala, gasita in mod obisnuit in magazinele .

Cristian Popa, BNR: Dobanzile mai mici pot eroda increderea investitorilor. Ce s-a intamplat in Turcia

Dobanzile mai mici nu inseamna neaparat capital mai mult si mai ieftin, poate fi chiar invers, afirma Cristian Popa, membru al Consiliului de Administratie al BNR si membru al Consiliului Asociatiei CFA Romania.

Horoscop 2021. Cele mai atractive zodii. Primesc admiratie, invidie, dar si antipatii

Astrologia ne da indicii cu privire la personalitatea nativilor. Tototdata putem cunoaste informatii despre o persoana doar urmarindu-i zodia. Conform horoscopului, exista cateva zodii care sunt considerate a fi cele mai atractive. Iata care sunt acestea. Cele mai atractive zodii Nativii nascuti in aceste zodii pot atrage cu usurinta atentia celorlalti, fie ca vorbim despre .

Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

Ca de obicei, in pauza dintre reprize la Superbowl 2021, finala campionatului de fotbal american, au fost difuzate cele mai scumpe reclame ale anului. Iata-le aici pe cele mai spectaculoase! .

Un fotbalist roman, elogiat de unul dintre cele mai mari ziare din Turcia

Fotbalistul roman Bogdan Stancu, ce joaca la echipa turca de prima liga Genclerbirligi, este elogiat in editia de joi 11 februarie de jurnalistii de la Fanatik, unul dintre cele mai mari ziare din Turcia.

Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri de noi infectari sunt in Bucuresti si in judetele Timis si Cluj

Grupul de Comuinicare Strategica a raportat joi, 11 februarie, inca 2. 644 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 la nivelul tarii. Dintre acestea cele mai multe s-au inregistrat in Bucuresti 482) si in.

Horoscop Valentines Day. Zodiile care sunt cele mai pretentioase la cadouri

Ce spune horoscopul de Valentines Day si care sunt zodiile cele mai pretentioase la cadouri. Horoscopul de Ziua indragostitilor Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi. Pentru a-ti surpinde partenerul in cel mai placut mod, cu un cadou pe placul sau, trebuie sa-i cunosti gusturile. Pentru asta iti vine in ajutor horoscopul. Astrologia iti va .

CNCAV ofera raspunsuri la cele mai frecvente zece intrebari legate de vaccinarea impotriva COVID-19

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a transmis, miercuri, raspunsuri la cele mai frecvente zece intrebari legate de vaccinare, aratand ca masurile de protectie trebuie respectate si dupa imunizare si ca raspunsul imun optim apare la 10-14 zile de la administrarea celei de-a doua doze.

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinarea anti-COVID si raspunsurile din partea CNCAV. Ce trebuie sa stie romanii cand se imunizeaza

Comitetul National pentru Coordonarea Actrivitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a oferit raspunsuri la 10 cele mai frecvente intrebari privind imunizarea in fata SARS-CoV-2. Mai mult decat atat,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )