Libnet.ro
UNICEF

17:46

Angajatii romani, cei mai stresati si tematori din Europa Centrala si de Est. Motivele pentru care ar pleca din tara

Adevărul Adevărul,
Angajatii romani, cei mai stresati si tematori din Europa Centrala si de Est. Motivele pentru care ar pleca din tara

Angajatii romani sunt cei mai stresati si tematori din regiune, dar si ultimii la terapie. Romanii ar pleca din tara pentru salarii mai mari si sisteme mai bune de sanatate si educatie, arata un sondaj derulat de Undelucram. ro. continuă pe Adevărul

De ce este Bucuresti cea mai periculoasa capitala din Europa. Jurnalistii englezi au fost uluiti

Jurnalistii englezi au ajuns la concluzia ca Bucurestiul este cea mai periculoasa capitala din Europa. Totusi, aceasta concluzie nu are neaparat legatura cu rata infractionalitatii, ci cu alt aspect delicat din Capitala. Jurnalistii BBC au declarat Bucuresti ca fiind cea mai periculoasa capitala europeana Ei spun ca bucurestenii sunt in pericol zi de zi, iar .

Cea mai in varsta persoana din Europa, o calugarita de 117 ani, s-a vindecat de COVID

Cea mai varstnica persoana din Europa, calugarita franceza Lucile Randon, care a luat numele de Sora Andre, s-a vindecat de COVID-19 si va sarbatori saptamana aceasta implinirea a 117 ani, relateaza Reuters.

Cat de preocupati sunt angajatorii romani de starea de bine a angajatilor - studiu

Prioritatea companiilor din Romania in 2021 este starea de bine a angajatilor intr-o normalitate noua, insa acest aspect este la jumatate fata de Grecia, Ungaria si Cehia - celelalte trei tari in care a fost realizat sondajul Undelucram. ro. De asemenea, studiul arata ca romanii au fost cei mai stresati si tematori angajati din regiune anul trecut, insa doar 4% dintre ei au apelat la un psiholog, fata de 34% in Cehia.

Horoscop de Valentines Day 2021. Care sunt cei mai norocosi nativi in ziua de 14 februarie si cine se va bucura de o surpriza de proportii de la persoana iubita

Luna iubirii aduce vesti importante pentru nativii Berbec si Capricorn. Leii se vor bucura de unele dintre cele mai romantice momente din acest an, chiar de Valentine`s Day, iar 2021 ar putea venii cu o cerere in.

BURSELE LUMII Bursele din Europa urca datorita tranzactiilor din regiune

Pietele actiunilor din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in majoritate, in baza unor tranzactii anuntate in regiune.

BURSELE LUMII Investitorii din Europa continua sa aiba in atentie raportarile companiilor

Pietele actiunilor din Europa au urmat un curs mixt vineri, investitorii fiind atenti la rezultatele financiare anuntate de companii.

Valeriu Gheorghita, dupa ce mai multe persoane din Iasi au fost anuntate ca rapelul se reprogrameaza: Vor primi doza in cursul zilei de astazi

Dupa ce mai multe persoane din Iasi care trebuiau sa faca rapelul luni au fost anuntate ca administrarea celei de-a doua doze a fost reprogramata, medicul Valeriu Gheorghita a precizat ca acest lucru nu.

Studiu: Mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza anual chiar si cu cativa zeci de milimetri

Potrivit studiilor de specialitate, mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza anual chiar si cu cativa zeci de milimetri, din cauza miscari semnificative de tasare si ridicare. Expuse ar fi zonele din.

Cea mai stramta casa din Londra, cu o latime de doar 1,7 metri, a fost scoasa la vanzare

Prinsa intre un salon de coafura si un cabinet de medicina, trecatorii ar putea chiar sa rateze cladirea: cea mai stramta casa din Londra - cu o latime de doar 1,7 metri - a fost scoasa la vanzare, pentru peste un milion de euro, scrie AFP.

STUDIU Angajatii romani doresc un program de lucru mai flexibil. De ce nu isi schimba angajatorul

Dinamica dintre angajati si angajatori a suferit modificari in pandemie, atat prin prisma unui nou mod de lucru, instituit pentru a preveni raspandirea virusului, cat si printr-o criza economica inevitabila, care si-a lasat amprenta asupra pietei muncii din Romania.

ştiri din Economie

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )