Libnet.ro
UNICEF

18:45

BizNews. Cum poti castiga mai multi bani din telemunca?

Antena3 Antena3,
BizNews. Cum poti castiga mai multi bani din telemunca?

60% dintre angajatori se tem ca vor avea probleme cu gestionarea relatiilor cu angajatii in perioada pandemiei. Pe de o parte au angajati se plang ca in telemunca sunt mult mai solicitati decat erau la birou si cer cresteri salariale sau diferite bonificatii. continuă pe Antena3

Horoscop 31 octombrie 2020. Nu va grabiti sa luati decizii! Zodia care poate pierde multi bani

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul zilei de 31 octombrie 2020 si a aflat ce rezerva astrele tuturor nativilor. Iata care este zodia care poate pierde multi bani sambata daca nu este atenta! Horoscopul zilei de sambata, 31 octombrie 2020 BERBEC Mare atentie, nu luati decizii pripite in ceea ce priveste viata sentimentala. Este foarte .

Profetia tulburatoare pentru omenire. Vor muri si mai multi oameni decat de Covid. Ce urmeaza acum

Expertii internationali au precizat ca pandemiile vor deveni tot mai frecvente, se vor raspandi mai rapid si vor produce mai multe pagube economice, ucigand mai multe persoane decat maladia de coronavirus, daca nu se va actiona pentru a stopa degradarea naturii, un fenomen ce duce la propagarea unor noi boli in randul oamenilor, conform DPA.

LIVETEXT Atac cu cutitul la Nisa, la Biserica Notre Dame: Femeia decapitata avea 70 de ani in total, trei morti si mai multi raniti Atacatorul a strigat Allah Akbar Macron a sosit la fata locului VIDEO

Un atac cu arma alba a avut loc joi in Nisa, la biserica Notre Dame, potrivit Le Figaro si BFMTV. Ultimul bilant vorbeste despre trei morti si mai multi raniti. Autorul a fost ranit de politisti si transportat la spital. Acesta a strigat neincetat Allah Akbar. Parchetul antitero a preluat ancheta. Atacul are loc intr-un context tensionat pentru Franta, dupa decapitarea profesorului de istorie Samuel Paty si dupa valul de proteste pe care l-a starnit presedintele Emmanuel Macron in unele state musulmane prin angajamentul sau de a lupta pentru valorile laice ale republicii si impotriva separatismului islamist. --------------22:15 Presa italiana: De ce un migrant, care a ajuns in Italia in timpul pandemiei, a plecat in siguranta in Franta? Avertismentul politiei care anticipa crima de la Nisa 21. 10: Liderii din UE condamna atacurile teroriste de la Nisa: Sunt atacuri asupra valorilor noastre comune19. 40: Un fost premier spune ca musulmanii au dreptul sa omoare milioane de francezi Twitter i-a retras postarea18. 50: Seful ONU condamna cu tarie atacul odios din Nisa18. 15: Cine este autorul atacului cu cutit din Nisa .

Apple, cea mai valoroasa companie din lume: Google, nici macar in top 3

Interbrand a publicat cel mai recent clasament al celor mai populare branduri din lume. Editia pe 2020 vine cu schimbari importante fata de ani trecuti si, in acelasi timp, cu Apple pe prima.

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Top surpriza al celor mai bogate orase din Romania. Desi pare greu de crezut, Bucuresti si Cluj nu sunt nici macar in primele cinci. Iata ce localitati ocupa primele pozitii in clasament! Acestea sunt cele mai dezvoltate localitati ale Romaniei Bucurestiul si Clujul, orase cu investitori straini, universitati si locuri de munca, nu au si .

Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Topul celor mai puternice seisme din 2020 include, din fericire, doar cutremure cu intensitate mica. Cel mai recent a fost in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc in zona Moldovei, judetul Vaslui. Cele mai puternice cutremure din .

Cel mai grav cutremur din ultimele luni. Ce se intampla acum in Grecia

Astazi in Grecia si Turcia a fost un cutremur puternic. Acesta a lovit coasta Marii Egee a Turciei, la nord de insula greaca Samos. Pagubele sunt consistente, iar autoritatile sunt in alerta. Grecia si Turcia lovite de un cutremur puternic Cutremurul de astazi, din Grecia si Turcia, de magnitudine 7,0, a fost centrat in provincia .

Diego Maradona a implinit 60 de ani. Viata controversata a unuia dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din istorie (VIDEO)

Legenda fotbalului argentinian, Diego Armando Maradona, a implinit vineri varsta de 60 de ani. Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din istorie a avut o cariera impresionanta, dar numele sau a fost.

Lockdown la Salnic. Intrarile si iresirile sunt interzise in al doilea cel mai mare oras din Grecia

Joi, Guvernul de la Atena a decis o serie de restrictii, care se vor impune in Salonic, al doilea cel mai mare oras din tara. Masurile vin ca urmare a intrarii in scenariul rosu a localitatii, in contextul cr.

Cele mai frumoase locuri din Turcia. 19 destinatii dintr-o tara plina de frumuseti

Turcia este o tara situata pe doua continente: 97% din suprafata acesteia se afla in Asia, iar un procent de numai 3 % se afla in Europa. Peisajul acesteia cuprinde plaje si munti. Aceasta a fost mereu ca o poarta de acces dintre Europa si Asia. 19 destinatii frumoase din Turcia Faptul ca este un .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )