Libnet.ro
UNICEF

08:30

Business report: Florin Citu si principiul plastilinei. Masinile anului 2021. Buget 2021: Bani, fundamente, distribuire. Romanii care au spart Mexicul. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor. Salarii Metrorex: 7.000 lei pentru un tr

Hotnews Hotnews,
 Business report: Florin Citu si principiul plastilinei. Masinile anului 2021. Buget 2021: Bani, fundamente, distribuire. Romanii care au spart Mexicul. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor. Salarii Metrorex: 7.000 lei pentru un tr

Masinile anului 2021* Buget 2021: Banii, fundamentele, distribuirea * Crypto-alocatia. Parintii care strang monede virtuale pentru zestrea copiilor * Negocierea contractului de munca: 10 aspecte de luat in considerare * Cum am aflat ca angajatii se impart in zece categorii * Bill Gates incearca sa cumpere una dintre cele mai populare platforme de social media din lume * S-a redus la jumatate zona de check-in din Aeroportul Otopeni* Cum au ajuns tinerii sa aiba prioritate pe platforma de vaccinare, iar varstnicii sa nu aiba locuri * Salarii Metrorex: aproape 7. 000 lei pentru un traducator, care ia si spor de tunel* De ce nu ar trebui sa sarbatoreasca cuplurile Valentines Day* Victor Andrei, seful operatiunilor BNR, cel care intervine pe cursul valutar si pe dobanzi, vorbeste despre cum s-au format pietele financiare * Romania, obligata sa recupereze de la CFR Marfa ajutorul de stat de 570 milioane de euro plus dobanda * Bugetul MADR 2021: banii de seceta nu exista * inainte era mai bine sau cum psihicul uman iti deformeaza imaginea vremurilor trecute * Romanii care au spart Mexicul. continuă pe Hotnews

Business report: Avertismentul lui Bill Gates: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie. Elevii francezi, testati saptamanal la scoala. Sunt slujbele functionarilor in pericol? Grecii vor sa ramburseze anticipat o parte din banii FMI

Executare silita 2021. Ce pot face executorii ca sa recupereze de la tine datoriile nefiscale * De ce nu va atrage Romania cele 30 de miliarde de euro de la UE. Economist: Nu poti, intr-un pahar de 200 ml, sa pui un litru de apa * Masuri de protectie anti-COVID in Franta: Elevii vor fi testati saptamanal la scoala * Bill Gates avertizeaza ca lumea se va confrunta cu alte doua dezastre: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie * Bugetul 2021: sunt slujbele functionarilor in pericol? Economist: Cine zice asta va fi injurat * Florin Citu: Deficitul ESA va fi 8,2% din PIB, Comisia nu este multumita. Masurile analizate de Guvern pentru reducerea cheltuielilor publice * Grecia vrea sa ramburseze anticipat o parte dintre imprumuturile acordate de FMI * Cum arata bugetul lui Florin Citu: Pensiile, inghetate pana in 2023!.

CTP l-a dat de gol pe Florin Citu. Cine sunt nepoatele liberale plantate prin tot bugetul

Criza economica se adanceste, iar decidentii isi retrag promisunile, rectifica bugete si, cel mai important, uita de oameni. Pilele comuniste inca exista in sistemul bugetar de stat, nimeni nu recunoaste, dar accepta tacit sistemul de trista amintire. Florin Citu, un produs aldemos-ului, anunta eradicarea unor cutume din trecut, dar uita sau omite existentanepoatelor liberale. Acelenepoate care .

FLORIN CITU: Ajutorul acordat Republicii Moldova, in prima faza - echipamente de protectie medicala

Ajutorul umanitar extern de urgenta acordat de Guvern cu titlu gratuit Republicii Moldova in efortul de combatere a pandemiei COVID-19 va consta, in prima faza, in echipamente de protectie medicala in suma de aproape 11 milioane de lei, transportul urmand a fi efectuat de reprezentanti ai IGSU in perioada 11 - 13 februarie, a informat, miercuri, premierul Florin Citu, conform Agerpres.

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

FLORIN CITU: Cand ai un deficit de 7% nu ai austeritate bugetara

Premierul Florin Citu a anuntat astazi, la finalul sedintei de guvern, ca proiectul de buget pe 2021 urmeaza sa fie pus in dezbatere publica in cursul zilei de azi sau cel tarziu maine dimineata.

Florin Citu: Parlamentarii vor avea si anul acesta salariileinghetate. Daca mai sunt si alte privilegii pe care le au, sunt niste discutii politice (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat, miercuri, dupa sedinta de Guvern cateva dintre prevederile unei ordonante de urgenta, referitoare la o reducere a cheltuielilor structurale. Florin Citu:.

FLORIN CITU: Bugetul va fi in dezbatere publica pana miercuri

Bugetul, misiune imposibila. in 2020, doar 45% din deficit a fost cauzat de masurile de combatere a pandemiei * Sporurile primite de bugetari vor fi legate de performante, spune premierul Bugetul pentru anul acesta va fi pus in dezbatere publica pana miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat ieri premierul Florin Citu. Acesta a afirmat ca deficitul bugetar pe care se fundamenteaza bugetul este de 7% - 7,1% din PIB. Deficitul Romaniei se preconizeaza a fi cel mai ridicat din regiunea Europei Centrale si de Est, insa Ministerul Finantelor a asigurat deja o buna parte din finantare.

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Prim-ministrul Florin Citu a avut, vineri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Euro.

Florin Citu, dupa intalnirea cu Ursula von der Leyen: Ne-am angajat sa continuam munca noastra pentru a opri pandemia de coronavirus (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat, vineri, ca a avut o intalnire excelenta cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si ca s-au angajat impreuna sa continue eforturile comune in lupta cu.

Masca speciala a lui Florin Citu. Are filtru din nanofibre, omoara virusul 99,99% si se autosterilizeaza

Premierul Romaniei, Florin Citu, a sustinut, miercuri, 10 februarie, o declaratie de presa in care s-a putut observa masca speciala pe care a purtat-o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )