Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cum sunt afectati angajatii romani de reaparitia granitei dintre Marea Britanie si UE

Adevărul Adevărul,
Cum sunt afectati angajatii romani de reaparitia granitei dintre Marea Britanie si UE

Accesul facil la piata muncii si dreptul de a circula fara restrictii in orice stat membru al Uniunii Europene UE) reprezinta doua dintre cele mai importante avantaje ale apartenentei la UE pentru cetateni, considera specialistii Deloitte. continuă pe Adevărul

OPINIE DELOITTE: Cum este afectata mobilitatea salariatilor de reaparitia granitei dintre UE si Marea Britanie?

Accesul facil la piata muncii si dreptul de a circula fara restrictii in orice stat membru al Uniunii Europene UE) reprezinta doua dintre cele mai importante avantaje ale apartenentei la UE pentru cetateni. Britanicii insa risca sa le piarda incepand cu 1 ianuarie 2021, ca urmare a deciziei Marii Britanii de a parasi UE. Cele doua parti inca negociaza intens, in aceasta perioada, un acord post-Brexit care sa stabileasca noile conditii de relationare, inclusiv pe piata muncii si in domeniul asigurarilor sociale, dupa expirarea perioadei de tranzitie, la 31 decembrie 2020. Timpul ramas este insa foarte scurt, asadar cei direct implicati ar trebui sa se pregateasca pentru oricare dintre scenariile posibile, noteaza o opinie Deloitte.

OPINII Cum afecteaza reaparitia granitei dintre UE si Marea Britanie mobilitatea salariatilor?

Accesul facil la piata muncii si dreptul de a circulafara restrictii in orice stat membru al Uniunii Europene UE) reprezinta douadintre cele mai importante avantajeale apartenentei la UE pentru cetateni. Britanicii insa risca sa lepiarda incepand cu 1 ianuarie 2021, ca urmare a deciziei Marii Britaniide a parasi UE.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )