Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cursuri certificate gratuite, in toata tara, pentruspecializarea angajatilor din companiile ITC

Adevărul Adevărul,
Cursuri certificate gratuite, in toata tara, pentruspecializarea angajatilor din companiile ITC

ANIS organizeaza TechTalent Growth - cursuri avansate GRATUITE pentru angajatii din companiile ITC care vor sa-si perfectioneze abilitatile profesionale in domenii precum DevOps, Java, Baze de Date si Web Design sau care doresc sa aplice la un job de Data Protection Officer. continuă pe Adevărul

P Cursuri certificate gratuite, in toata tara, pentru specializarea angajatilor din companiile ITC

ANIS organizeaza TechTalent Growth - cursuri avansate GRATUITE pentru angajatii din companiile ITC care vor sa-si perfectioneze abilitatile profesionale in domenii precum DevOps, Java, Baze de Date si Web Design sau care doresc sa aplice la un job de Data Protection Officer. Programul de cursuri se adreseaza companiilor IT mici si mijlocii din Romania IMM-uri) care au sediul sau puncte de lucru in tara, cu exceptia Municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov. Pentru inscrierea angajatilor sau pentru a afla detalii suplimentare legate de cursuri, accesati pagina TechTalent Growth.

Prognoza meteo 10-12 februarie 2021. Cod galben de ninsori, viscol si ger in toata tara timp de 48 de ore

Prognoza meteo 10-12 februarie 2021. Meteorologii ANM anunta cod galben de ninsori, viscol si ger in toata tara, in urmatoarele 48 de ore.

De joi, se raceste accentuat in toata tara Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada, cu temperaturi de pana la 15 grade, insa de joi se va raci accentuat in toata tara, potrivit meteorologilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3213 seconds )