Libnet.ro
UNICEF

07:15

Disponibilizari la Posta Romana: Cel putin 21% dintre angajatii din zona functional-administrativa si de conducere ar urma sa-si piarda locul de munca

B1 B1,
Disponibilizari la Posta Romana: Cel putin 21% dintre angajatii din zona functional-administrativa si de conducere ar urma sa-si piarda locul de munca

Se anunta disponibilizari la Posta Romana. Cel putin 21% din personalul functional-administrativ si cel de conducere ar urma sa fie disponibilizat, potrivit Profit. ro, care prezinta, in acest sens, o. continuă pe B1

Posta Romana pregateste concedieri. Cine sunt primii vizati

Posta Romana se pregateste de concedieri. Astfel ca 21% din angajatii TESA din sediul central si 13% din personalul administrativ din teritoriu ar putea sa plece acasa. Directorul general al Postei, Horia Grigorescu, a declarat ca aproape 300 de angajati ar putea parasi compania, atat prin plecari voluntare, cat si prin concedieri colective, facandu-se astfel economii de 18 milioane de lei.

Concedieri propuse la Posta Romana, companie de stat cu aproape 25.000 de angajati: Vor fi desfiintate minim 21% din posturile de conducere si administrative - Document

Posta Romana, companie de stat cu aproape 25. 000 de angajati, ar trebui sa desfiinteze in perioada urmatoare un minim de 21% din numarul total de posturi ocupate de catre personalul functional-administrativ si cel de conducere, potrivit unei adrese interne semnate de directorul general al Postei, Horia Grigorescu, document obtinut de HotNews. ro. Pana la 26 februarie 2021 toti sefii de directii si departamente din Posta trebuie sa faca o analiza si sa propuna posturile care vor fi desfiintate.

OPINII Bugetul Masurii 3 de sprijinire a investitiilor ar trebui suplimentat cu cel putin 500 de milioane de euro, nicidecum anulat

Bugetul Masurii 3 - Granturi pentru investitii acordate IMM, destinat companiilor afectate de perioada pandemiei, dar care doresc sa isi continue proiectele de dezvoltare si in acest an sau sa isi diversifice activitatea, ar trebui suplimentat cu cel putin 500 milioane de euro sau chiar 1 miliard de euro, atrage atentia REI Finance Advisors, una dintre cele mai mari si mai dinamice companii de consultanta specializate in atragerea de fonduri europene nerambursabile si ajutoare de stat si singura companie de profil din Romania cu 8 birouri regionale.

VIDEO Explozie la sediul central al companiei Lidl din Germania: Cel putin trei raniti

Un dispozitiv artizanal a explodat, miercuri dupa-amiaza, la sediul central al retelei de supermarketuri Lidl, in Germania, cel putin trei persoane fiind ranite, afirma surse din cadrul serviciilor de interventie, relateaza Mediafax.

Valeriu Gheorghita: Anticipam ca imunitatea dupa vaccinarea impotriva COVID-19 dureaza cel putin un an

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat, marti, ca imunitataea impotriva COVID-19, dobandita in urma vaccinarii ar dura cel putin un an. Perioada de protectie ar fi.

Cel putin 60 de oameni au murit cand o barja care transporta peste 700 de pasageri a esuat pe raul Congo

Cel putin 60 de oameni au murit cand o barja care transporta peste 700 de pasageri a esuat pe raul Congo, a anuntat luni ministrul Afacerilor Umanitare din aceasta tara, transmite Reuters.

Cel putin 60 de morti si 240 de disparuti dupa ce o nava a esuat pe raul Congo

Cel putin 60 de oameni au murit dupa ce o barja ce transporta peste 700 de persoane a esuat pe raul Congo pe timpul noptii, a anuntat ministrul pentru afaceri umanitare din Republica Democrata Congo, potrivit Reuters.

USR-PLUS a pus ochii pe Posta Romana

In spatele negocierilor dintre aliatii de guvernare se ascunde interesul USR-PLUS pentru Posta Roman.

Emil Boc: Ne paste o criza economica la usa care poate fi cel putin la fel de periculoasa ca pandemia Orasele mari sunt dezavantajate net de modul in care se calculeaza rata de infectare (VIDEO)

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a declarat vineri seara, pentru B1 TV, ca marile orase sunt dezavantajate net de modul in care se calculeaza rata de infectare cu coronavirus, cea in baza careia se.

O tara din Africa, afectata de conflicte sangeroase intre pastori si agricultori: Cel putin 35 de morti in ultimul episod de confruntari

Cel putin 35 de persoane au fost ucise, intre care un militar, intr-un nou episod de confruntari intre crescatori de animale si agricultori in sudul Ciadului, o zona afectata de conflicte sangeroase intre aceste comunitati, transmite AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )