Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Angajatii Filarmonicii primesc spor pentru zgomot. Care sunt salariile

B1 B1,
EXCLUSIV Angajatii Filarmonicii primesc spor pentru zgomot. Care sunt salariile

Problematica necesitatii acordarii, respectiv a neacordariianumitor tipuri de sporuri pentru angajatii din domeniul public este abordata in spatiul public mai des ca de obicei, in ultima vreme, pe fondul. continuă pe B1

EXCLUSIV Angajatii Filarmonicii primesc spor pentru zgomot. Care sunt salariile

Problematica necesitatii acordarii, respectiv a neacordariianumitor tipuri de sporuri pentru angajatii din domeniul public este abordata in spatiul public mai des ca de obicei, in ultima vreme, pe fondul.

Liviu Varciu, mesaj pentru politistul care i-a luat permisul. Vedeta e furioasa!

Liviu Varciu i-a transmis un mesaj prin intermediul mediului online, politistului care i-a luat permisul si care l-a facut pieton pentru o perioada de timp. Liviu Varciu, mesaj catre politist Liviu Varciu s-a infuriat dupa ce, recent, un om al legii l-a lasat fara permisul auto. Vedeta tv a transmis astfel, un mesaj pentru omul .

Vesti bune pentru profesorii care asteapta vaccinul. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Desi noul semestru a inceput din 8 februarie, majoritatea profesorilor nu au fost vaccinati anti-covid. Astazi coordonatorul campaniei de vaccinare anunta inceperea vacinarii profesorilor din mai multe judete si din Capitala. in acelasi context Valeriu Gheorghita a anuntat ca centrele speciale vor primi cu prioritate cadrele didactice in scopul imunizarii. Valeriu Gheorghita anunta inceperea campania .

Vestea teribila pentru romanii care nu fac asta: noul tip de pasaport pentru calatorii

Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni IATA) a anuntat ca, la finele lunii martie, va lansa un permis de zbor - Travel Pass - care va permite oamenilor sa calatoreasca mai.

Liderii UE vor discuta despre realizarea pasapoartele de vaccinare pentru cetatenii care s-au vaccinat impotriva Covid-19

Liderii UE se vor pune de acord maine sa lucreze la realizarea de certificate de vaccinare pentru cetatenii UE care s-au vaccinat impotriva COVID-19, in conditiile in care tarile din sudul UE care depind puternic de turism sunt disperate sa salveze sezonul turistic de vara, relateaza astazi Reuters, citand un draft de concluzii pe care l-a consultat.

Gripa aviara H5N8: OIE recomanda masti si manusi pentru oamenii care au contact cu pasarile infectate

Organizatia mondiala pentru sanatate animala OIE) a recomandat luni persoanelor care intra in contact cu pasari infectate cu grupa aviara H5N8 sa poarte masti si echipamente de protectie, dupa ce Rusia a anuntat ca a detectat pentru prima oara o transmisie a acestei tulpini de virus la oameni, scrie AFP.

Citu, mesaj pentru minerii care protesteaza: Nicio mineriada nu se va intampla in mandatul meu Nu mi se pare normal ce se intampla

Premierul Florin Citu sustine ca exista politicieni care vor sa profite de problemele minerilor, insa in mandatul sau nicio mineriada nu se va intampla. El a comentat ca nu i se pare normal ce se intampla, amintind ca s-au gasit solutii pentru plata salariilor, care au fost platite si in 2020 in vreme ce 1,4 milioane de romani au intrat in somaj tehnic.

ANAF a realizat un Ghid pentru persoanele care realizeaza venituri din premii si jocuri de noroc

Persoanele fizice care realizeaza venituri din premii si jocuri de noroc atat din Romania, cat si din strainatate, au obligatia sa declare veniturile si sa plateasca impozite la buget. in acest sens, Ministerul Finantelor si ANAF au realizat un ghid.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )