Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Muncii: Angajatii din inspectoratele teritoriale de munca vor evalua dosarele de pensii din toata tara

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Angajatii din inspectoratele teritoriale de munca vor evalua dosarele de pensii din toata tara

Peste 70 de angajati din inspectoratele teritoriale de munca vor fi detasati in casele teritoriale de pensii pentru a ajuta la evaluarea dosarelor de pensii din toata tara, a anuntat, luni, Ministrul Muncii, Raluca Turcan, mentionand ca detasarea se face pentru cel mult sase luni. continuă pe Adevărul

Guvernul pregateste un proiect prin care angajatii din sistemul public vor avea optiunea de a se pensiona la 70 de ani. Raluca Turcan: Varsta standard de pensionare ramane 65 de ani

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a anuntat ca Guvernul pregateste un proiect prin care angajatii in sistemul public sa aiba optiunea de a se pensiona la 70 de ani in cazul in care doresc sa munceasca mai.

Ministrul Muncii: Sunt bugetari care adauga la salariu sporuri de 85% Variantele luate in calcul prin noua lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune ca sunt bugetari care adauga la salariu sporuri de 85% si ca printr-o noua lege a salarizarii vor fi eliminate unele sporuri inutile, precum sporul de solicitare neuropsihica sau sporul de confidentialitate, si fie vor fi inghetate unele venituri, iar altele mai mici vor avea o crestere mai rapida.

Pensii 2021. Vesti bune despre bugetul pensionarilor. Ministrul Muncii a facut anuntul zilei

Romanii asteptau cu sufletul la gura aceasta veste. Cu cat se vor mari pensiile batranilor in anul 2021. Raluca Turca, ministrul Muncii, tocmai a facut anuntul oficial. Ce suma colosala va primi de la stat pentru a mari pensiile in Romania. Ce se intampla cu pensiile romanilor in 2021 Vesti bune pentru pensionari. Ministrul Muncii, .

Ministrul Muncii: in Romania sunt aproximativ 9.600 de pensii speciale, iar media este de 9.500 de lei

Ministrul Muncii Raluca Turcan a spus ca la Minister exista mai multe variante pentru eliminarea pensiilor speciale si ca acestea vor fi puse la dispozitia grupului de lucru constituit in acest sens la nivelul coalitiei de guvernare.

Ministrul Muncii, despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat: Proiectul este aproape finalizat

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a precizat, ca proiectul care va interzice cumulul pensiei cu salariul in sistemul public este aproape finalizat. Cat de curand. Proiectul este aproape finalizat. Mai.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, despre alocatii: O alta majorare practic ar duce la iesirea din deficitul bugetar asumat de Guvern (VIDEO)

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a declarat sambata ca o alta majorare a alocatiilor de stat pentru copii in anul 2021 practic ar duce la iesirea din deficitul bugetar asumat de Guvern. Raluca Turcan, mi.

Ministrul Muncii, despre proiectul care va interzice cumulul pensiei cu salariul la stat: Va fi gata cat de curand Ce spune despre plata cu ora a profesorilor

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune ca proiectul care va interzice cumulul pensiei cu salariul in sistemul de stat este aproape finalizat si va fi gata cat de curand, fara a avansa insa o data. Legat de posibilitatea ca profesorii pensionari sa fie platiti cu ora, Turcan a sustinut ca proiectul include anumite masuri astfel incat sa nu se ajunga la blocarea unor domenii esentiale.

Ministrul Educatiei, despre modul in care se vor oferi martisoare si flori in scoli. Ce trebuie sa faca elevii

Sorin Cimpeanu a vorbit duminica despre cum se va desfasura activitatea in scoli astazi, cu ocazia zilei de 1 Martie. Pentru ca in fiecare an, de Martisor, elevii le-au oferit dascalilor un simbol al primaverii, nici acest an nu face exceptie de la regula, in ciuda pandemiei. Pentru ca evenimentul sa aiba loc in siguranta, .

INTRE 1 SI 5 MARTIE: Unitatile de invatamant din municipiul Deva isi vor desfasura activitatile conform scenariului galben

Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara a anuntat ca toate unitatile de invatamant din municipiul Deva vor desfasura activitati didactice conform scenariului galben in intervalul 1 - 5 martie, scrie News.

Sorin Cimpeanu, despre vaccinarea personalului din invatamant: Daca lucrurile vor merge la fel, pana pe 10 martie vom avea 120.000 de persoane vaccinate, adica un procent de 35%

In primele patru zile din campania de vaccinare anti-COVID-19 dedicata personalului din invatamant, de miercuri si pana sambata, au fost vaccinate aproape 20. 000 de persoane, in marea lor majoritate cadre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )