Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministrul Muncii: Minerii din Valea Jiului isi vor incasa salariile in zilele de 25 si 26 februarie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Minerii din Valea Jiului isi vor incasa salariile in zilele de 25 si 26 februarie

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara isi vor primi salariile restante in trei transe, prima dintre ele urmand sa aiba loc pe 25 si 26 februarie, a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan, luni, dupa o intalnire cu reprezentantii minerilor. continuă pe Adevărul

GEORGE SIMION: AUR paraseste sala de plen in semn de solidaritate cu minerii din Valea Jiului

Grupul parlamentar al AUR va parasi sala de plen in semn de solidaritate cu minerii din Valea Jiului, a anuntat, luni, la dezbaterea Ora prim-ministrului, liderul formatiunii, deputatul George Simion, conform Agerpres.

Promisiunile ministrului Muncii Raluca Turcan pentru minerii din Valea Jiului care protesteaza

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat la finalul intalnirii cu reprezentantii minerilor o intelegere privind mai multe masuri care sa duca la rezolvarea problemelor si la oprirea protestelor.

UPDATE Solutie pe termen scurt pentru minerii din Valea Jiului: Va fi asigurata plata salariilor pentru urmatoarele trei luni Minerii blocati in subteran la Livezeni au oprit protestul

Guvernul a aprobat un proiect de OUG pentru modificarea Legii 2002006 privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale pentru a putea include si companiile aflate in insolventa, cum este acum cazul celor de la Complexul Energetic Hunedoara CEH). in seara aceasta se publica in Monitorul Oficial, a anuntat ministrul energiei, Virgil Popescu. in acest fel va putea fi asigurata plata salariilor pentru urmatoarele 3 luni, fiind o solutie pe termen scurt. in paralel, Ministerul Muncii elaboreaza normele metodologice de aplicare ale OUG, urmand sa fie aprobate la inceputul saptamanii viitoare.

Virgil Popescu, despre situatia minerilor din Valea Jiului: Avem temeiul legal sa platim pe trei luni salarii restante. Facem absolut tot ce tine de noi (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei a vorbit, vineri seara, in emisiunea Actualitatea cu Tudor Musat de pe B1 TV, despre demersurile legale pe care le-a intreprinspentru ca minerii din Valea Jiului sa isi pr.

Protestele minerilor din Valea Jiului: Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara a demisionat

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Rosu, a demisionat din functie in urma discutiilor avute vineri cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe fondul protestelor minerilor din Valea Jiului, scrie presa locala, citata de News. ro. Rosu s-a declarat vinovat pentru ca minerii nu si-au primit drepturile salariale si alte plati restante.

Marcel Ciolacu: Actuala guvernare doreste inchiderea minelor din Valea Jiului. E o ura personala fata de mineri

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca guvernantii vor inchiderea minelor din Valea Jiului deoarece au o ura personala fata de mineri. Este o indolenta aproape criminala, a mai spus.

Actuala Putere doreste inchiderea minelor din Valea Jiului, sustine liderul PSD, Marcel Ciolacu

Actuala Putere doreste inchiderea minelor din Valea Jiului, intrucat ii uraste pe mineri, sustine li.

Prima demisie pe fondul protestelor minerilor din Valea Jiului

S-a anuntat prima demisie pe fondul tensiunilor din Valea Jiului. Cristian Rosu, administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, a demisionat din functie, in urma discutiilor purtate vineri, cu.

Mesajul ministrului Energiei catre minerii din Valea Jiului: Vreau ca in prima jumatate a saptamanii viitoare sa intre banii in conturile oamenilor

Minerii de la Exploatarea Miniera Lupeni isi vor primi toate drepturile de natura salariala, a declarat Ministrul Energiei, Virgil Popescu, duminica, la Antena 3, adaugand ca, principala sa preocupare este ca acestia sa isi primeasca salariile inainte de 26 februarie.

Raluca Turcan, ministrul Muncii: Minerii n-au nicio vina ca acele companii au acumulat datorii si ca s-au intarziat solutii pe fond pentru redresarea activitatii (VIDEO)

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a purtat luni o runda de discutii cu reprezentantii minerilor care protesteaza in Valea Jiului, iar ulterior intalnirii a explicat ca deschiderea Guvernului porneste de la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2771 seconds )