Libnet.ro
UNICEF

11:31

Noi cresteri salariale pentru bugetari. Angajatii care vor primi o majorare de 15%

Adevărul Adevărul,
Noi cresteri salariale pentru bugetari. Angajatii care vor primi o majorare de 15%

Camera Deputatilor a adoptat miercuri un proiect de lege care prevede, printre altele, o majorare a salariilor functionarii publici si personalului contractual din aparatul Administratiei Prezidentiale, Secretariatului General al Guvernului si din serviciile Parlamentului, transmite Agerpres. Proiectul merge acumla presedintele Iohannis pentru promulgare. continuă pe Adevărul

Noi cresteri de salarii pentru bugetari in prag de alegeri

Camera Deputatilor a adoptat miercuri un proiect de lege care prevede, printre altele, o majorare a salariilor functionarii publici si personalului contractual din aparatul Administratiei Prezidentiale, Secretariatului General al Guvernului si din serviciile Parlamentului, transmite Agerpres.

Ce a facut clientul unui restaurant pentru angajatii care au lucrat in pandemie. Ospatarii credeau ca nu vad bine

Pandemia de coronavirus a afectat grav industria ospitalitatii, multe restaurante inchizandu-si usile pentru totdeauna. Din fericire, sunt si situatii in care clientii tin cont de problemele proprietarilor, dar si a angajatilor care risca sa ramana fara locuri de munca. Gestul unui client de restaurant face inconjurul lumii Restrictiile impuse de autoritati si lipsa clientilor au .

Horoscop miercuri 14 octombrie. Zodiile care vor avea o zi grea, din toate punctele de vedere

Pentru 14 octombrie in Horoscop se spune ca Mercurul din Scorpion devine retrograd, pregateste-te pentru ultima si cea mai transformatoare treapta din 2020! intreaga chestiune, virusul, aceasta intreaga transformare prin care treceti, a inceput cu mult inainte de sosirea noului an, in toamna anului 2019. Horoscop miercuri 14 octombrie Oamenii de stiinta confirma ca in .

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de cei 200 de euro

Intr-o perioada grea, din punct de vedere economic, mare parte din producatorii agricultori Romaniei au avut de suferit. in afara de acestia, chiar si producatorii acvacultori sau pescari comerciali. Statul s-a gandit sa acorde anumite subventii pentru produsele din acest sector economic. Se dau bani de la stat pentru producatorii agricultori acvacultori si pescari comerciali .

Horoscopul banilor 12-18 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana dificila

Horoscopul banilor ne spune ca Jupiter, planeta expansiunii, se conecteaza usor cu Neptun psihic luni, 12 octombrie, pentru a treia si ultima oara in acest an. Aceasta este una dintre semnaturile anului 2020 si are un efect sedativ, optimist. Pot exista momente eureka despre ceea ce credem. Tot luni, Venus se conecteaza usor cu Mercur, .

Situatia neplacuta chiar azi pentru acesti bucuresteni care stau la bloc

Furnizarea apei caldein Bucuresti, nu este de ieri, de azi. Problema este de mai bine de o luna de zile. inca inainte de alegerile locale bucurestenii s-au plans de lipsa apei calde. Acum cei de la Termoenergetica anunta cate blocuri sunt defapt afectatate. Termoenergetica si lipsa infrastructurii pentru furnizarea apei calde inca de la inceputul .

Toti anti-COVID: Emmanuel Macron anunta lansarea unei noi aplicatii mobile pentru limitarea pandemiei

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a anuntat lansarea Tous Anti-COVID, o aplicatie mobila care va succeda StopCOVID, despre care liderul francez spune ca a fost un esec. Emmanuel Macron anunta.

Bani pentru digitalizare: IMM-urile vor putea cere pana la 100.000 euro, iar inscrierile se vor face la nivel regional

Intreprinderile mici si mijlocii IMM-uri, inclusiv microintreprinderi) vor putea accesa curand fonduri nerambursabile pentru digitalizare, inclusiv daca activeaza in alte domenii decat cel al tehnologiei informatiei si comunicatiilor ITC), scrie avocatnet. ro. Recent, autoritatile au pus in dezbatere regulile in functie de care banii vor ajunge la IMM-uri, iar ideea principala este ca finantarea se va acorda local, in fiecare regiune a tarii, astfel ca vor exista sesiuni multiple de inscriere.

Vestea momentului pentru toti cei care au card bancar. Schimbarea incredibila la care romanii trebuie sa fie atenti

Obiceiurile consumatorilor germani si nu numai se schimba. Tranzactiile cu cardul bancar le vor depasi in 2020 pentru prima data pe cele cu numerar. Pandemia de coronavirus a accelerat.

Top 10 orase din Romania: orasele surprinzatoare in care vor sa locuiasca romanii

Tocmai a fost publicat cel mai recent Barometru Urban, un top 10 cu orasele din Romania care ofera cea mai ridicata calitate a vietii. in urma cu cateva zile, au ajuns online rezultatele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )