Libnet.ro
UNICEF

08:30

OMV Petrom, verificata din cauza externalizarii unor servicii

Adevărul Adevărul,
OMV Petrom, verificata din cauza externalizarii unor servicii

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom SA externalizeaza unele operatiuni si servicii generale de suprafata conexe activitatilor de extractie si productie a titeiului si gazelor naturale, impreuna cu activele si angajatii deserventi. continuă pe Adevărul

Consiliul Concurentei analizeaza externalizarea unor servicii de catre OMV Petrom

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom SA externalizeaza unele operatiuni si servicii generale de suprafata conexe activitatilor de extractie si productie a titeiului si gazelor naturale, impreuna cu activele si angajatii deserventi, catre consortiul Dietscon O and M S. lider), Dietsmann S. , Dietsmann Safety and Environment Services S. si Confind S. consortiul Dietscon) si catre asocierea Bonatti SpA, Sucursala Bucuresti lider) si Bonatti RO PARMA S.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom isi externalizeaza o parte dintre servicii si angajati

Consiliul Concurentei a anuntat vineri ca analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom externalizeaza unele operatiuni si servicii generale de suprafata conexe activitatilor de extractie si productie a titeiului si gazelor naturale, impreuna cu activele si angajatii deserventi, catre consortiul de firme Dietscon si catre asocierea de firme Bonatti SpA.

OMV Petrom a facut anuntul acum. Decizia radicala vizeaza toata Romania

OMV Petrom a facut anuntul acum despre scoaterea la vanzare a mai multor proprietati imobiliare in Bucuresti si din din tara. Compania OMV Petrom SA vinde o importanta proprietate din portofoliul sau. Este vorba despre un teren intr-o zona extrem de cautata, care are suprafata de 35. 644 mp. Terenul este situat in Bucuresti, Sos. Vergului .

OMV Petrom a avut pierderi de 41 milioane lei in trimestrul 3

OMV Petrom, a avut pierderi de 41 milioane lei in trimestrul 3, de la un profit net de 785 milioane lei in trimestrul 3 din 2019, in timp ce veniturile din vanzari au scazut cu 26%, la 5,05 miliarde lei, de la 6,86 miliarde lei in trimestrul 3 din 2019, potrivit datelor raportate joi de companie, conform News. ro.

OMV Petrom, profit cu 70% mai mic pe primele noua luni

Datele financiare ale OMV Petrom pe primele noua luni indica rezultate mult mai slabe fata de aceeasi perioada a anului trecut, acestea fiind influentate de preturile mai mici si criza COVID, potrivit datelor companiei.

Profitul pe noua luni al OMV Petrom a scazut cu 70% fata de aceeasi perioada a anului trecut

OMV Petrom inregistreaza rezultate mult mai slabe in primele noua luni din 2020 fata de aceeasi perioada a anului trecut, acestea fiind influentate de preturile mai mici si criza COVID, potrivit datelor companiei. Astfel, profitul net a fost de 800 de milioane de lei, cu 70% mai mic. De asemenea, au fost facute investitii de 2,4 miliarde lei, in scadere cu 15%.

Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: Se pare ca e mai bine sa nu ai pareri in tara asta

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se afla in centrul unui scandal de proportii. Artistul a contestat restrictiile si a declarat ca este convins ca situatia pandemiei nu este chiar asa cum o prezinta autoritatile. Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman Cu cateva zile in urma, Dan Bittman a facut cateva declaratii .

Situatie critica in Germania din cauza pandemiei: Nou record zilnic de contaminari, cu peste 18.000 de cazuri

Situatie ingrijoratoare in Germania din cauza pandemiei de coronavirus. Numarul cazurilor explodeaza de la o zi la alta, ultimul bilant indicand 18. 681 de contaminari cu noul tip de coronavirus in ultimele 24.

Mediastandard.ro: Presa locala americana ar putea sa dispara din cauza crizei de COVID-19

Presa locala americana se afla in pericol de disparitie din cauza crizei cauzate de COVID-19, dupa cum se arata intr-u studiu realizat de Senat - Local Journalism: Americas Most Trusted News Sources Threatened. Micile publicatii sunt unele dintre cele mai afectate de situatia epidemiologica actuala, intrucat ele depind de veniturile din publicitate. insa perioada de lockdown si restrictiile actuale au obligat afacerile locale sa-si reduca si cheltuielile, printre care se numara si bugetul pentru reclame, informeaza Press Gazette.

Australia: Ursii koala sunt in pericol de disparitie din cauza stresului

Conform unui studiu facut de cercetatorii australieni, ursii koala sunt pe cale de disparitie din cauza stresului rezultat in urma incendiilor, distrugerea habitatului natural prin extinderea zonelor de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )