Libnet.ro
UNICEF

22:15

Piata muncii in pandemie: Mai multe responsabilitati pe aceiasi bani

Adevărul Adevărul,
Piata muncii in pandemie: Mai multe responsabilitati pe aceiasi bani

Trei din cinci angajatori romani 58,2%) se asteapta ca in aceasta perioada generata de pandemia de Covid-19, angajatii sa dezvolte rapid noi abilitati, cum ar fi cele digitale, potrivit unui sondaj efectuat de BestJobs, iar alti aproape 51% mizeaza pe disponibilitatea salariatilor de a prelua si alte responsabilitati decat cele din fisa postului. in schimb, salariile se mentin la un nivel similar cu perioada anterioara declansarii pandemiei. continuă pe Adevărul

Braila: Un baiat de 13 ani a sunat de mai multe ori la 112, sustinand ca a rapit un adolescent si solicitand bani

Un baiat de 13 ani a sunat de mai multe ori la 112, pretinzand ca a rapit un adolescent de 14 ani si solicitand 12. 000 de lei in schimbul vietii acestuia. Desi le-a dat indicatii gresite politistilor, el a fost localizat, la o ferma din judetul Braila, impreuna cu presupusa victima. Parintii baiatului au fost amendati cu 5. 100 de lei.

Mai multe proiecte imobiliare controversate aprobate de administratia Firea in ultimele zile de mandat: Un bloc de 6 etaje pe Calea Victoriei, vizavi de Casa Vernescu, unul de 4 etaje pe Kiseleff si un bloc similar pe Aviatorilor

Administratia Firea a aprobat in ultimele zile de mandat, dupa alegerile de pe 27 septembrie, mai multe proiecte imobiliare controversate. Este vorba despre un bloc de 6 etaje pe Calea Victoriei, intre 6 cladiri monument istoric, un bloc de 4 etaje pe Soseaua Kiseleff, in locul unei case superbe demolate in 2010, in baza unei autorizatii emise ilegal de fostul primar Sorin Oprescu, doua blocuri de 4 etaje, unul pe Calea Mosilor zona veche si unul pe strada Docentilor, ambele zone protejate, un bloc de 4 etaje pe bd. Aviatorilor. Planurile urbanistice se afla in dezbatere publica pana aproape de finalul lunii noiembrie, apoi trebuie sa fie discutate de Consiliul General, ultimul pas inainte de aprobare. Nicusor Dan si noul Consiliu General trebuie sa decida ce se va intampla cu ele.

FIREA: Sunt mai multe incalcari ale legislatiei in vigoare care il transforma pe Ludovic Orban in inculpat, pentru cel putin trei infractiuni

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca premierul a incalcat legislatia in vigoare si a comis cel putin trei infractiuni care il transforma in inculpat pe Ludovic Orban si anume coruptie si abuz in serviciu, santaj la adresa bucurestenilor si cumparare de voturi. Ea a sustinut ca seful Executivului a afirmat de mai multe ori ca Primaria Capitalei va primi buget atunci cand va fi votat candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan in functia de primar general. Firea a mai spus ca se asteapta ca institutiile statului sa se autosesizeze in acest sens, daca nu se va intampla in perioada urmatoare, am discutat si cu avocatii nostri si ne gandim foarte serios sa depunem plangere, relateaza news. ro.

Primele informatii ale Politiei Canadiene despre atacatorul din Quebec: A vrut sa faca cat mai multe victime posibile

Tanarul care a semanat teroare in centrul istoric al Quebecului voia sa faca cat mai multe victime posibil, insa nu pare sa fie asociat vreunei grupari teroriste, a anuntat politia, potrivit BFMTV.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Ce zone sunt vizate

Vremea continua sa fie raceasca in urmatoarele zile. Daca pana acum ne-am bucurat de temperaturi cu mult peste limita acestei perioade, lucrurile continua sa se schimbe. De aceasta data, mai multe zone se af.

Igor Dodon ar fi obtinut cele mai multe voturi, conform unor sondaje la iesirea de la urne

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care a candidat ca indepedent pentru a fi reales, ar fi ar fi obtinut cele mai multe voturi la scrutinul prezidential desfasurat astazi.

Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Am vazut mai multe tentative de fraudare a alegerilor

Candidata PAS in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Maia Sandu, le-a multumit cetatenilor care au iesit la vot, in special celor din diaspora care s-au prezentat masiv la sectiile de votare. Maia Sandu a afirmat ca a vazut mai multe tentative de fraudare a alegerilor, precum coruperea alegatorilor si transportarea organizata.

VIDEO in mai multe state europene s-au format cozi la sectiile de votare

La mai multe sectii de votare organizate in Belgia, Franta, Marea Britanie, Germania, Italia, Irlanda si Romania s-au format cozi, care in unele cazuri depasesc o suta de alegatori. Votantii, aflati peste hotare, sunt indemnati sa documenteze inainte de a porni la vot, transmite IPN.

Alegeri R. Moldova. Aglomeratii la mai multe sectii de votare din strainatate

La mai multe sectii de votare din strainatate, in jurul orei 10. 00, se inregistrau aglomeratii. Este vorba, in mare parte, despre sectiile de votare organizate in Germania si Italia, transmite IPN.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 confirmate in Bucuresti si Cluj Cele mai putine in Hunedoara Situatia judet cu judet

Municipiul Bucuresti - 594 si judetele Cluj - 328, Dolj - 295, Mures - 293 si Timis - 283 sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, sambata, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )