Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce beneficii ofera firmele angajatilor de Craciun: 3 din 10 angajatori acorda prime de sarbatori n acest an

Hotnews Hotnews,
 Ce beneficii ofera firmele angajatilor de Craciun: 3 din 10 angajatori acorda prime de sarbatori n acest an

Sarbatorile de Craciun sunt un prilej de bucurie nu doar in familie, ci si la birou; angajatii asteapta sa vada ce le-a pregatit compania pentru care lucreaza, iar angajatorii profita de oportunitate pentru a oferi beneficii care sa contribuie la motivarea si loializarea echipei. in acest an, aproape 32% dintre companii au in plan sa acorde prime in bani angajatilor, 20% vor acorda tichete cadou, iar aproximativ 15,5% isi vor recompensa angajatii cu produse specifice de sarbatori. continuă pe Hotnews

Studiu: Doar 3 din 10 angajatori acorda prime de sarbatori angajatilor in acest an

Sarbatorile de Craciun sunt un prilej de bucurie nu doar in familie, ci si la birou. In acest an, aproape 32% dintre companii au in plan sa acorde prime in bani angajatilor, 20% vor acorda tichete cadou, iar aproximativ 15,5% isi vor recompensa.

Saptamana culinara la Targul de Craciun din Cluj. Ce surprize au pregatit organizatorii

Distractia la Targul de Craciun din Cluj continua saptamana asta cu ateliere culinare si evenimente culturale. Printre aromele care vor pluti in centrul Clujului vor fi specialitati italiene si turcesti.

Incendiu la Targul de Craciun din Piatra Neamt

Un incendiu a izbucnit duminica seara la un tablou electric care alimenteaza o parte dintre casutele amplasate la Targul de Craciun organizat de Consiliul Judetean la Piatra-Neamt. Potrivit purtatorului de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )