Libnet.ro
UNICEF

19:45

Guvernul a decis: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista...

B1 B1,
Guvernul a decis: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Admnistratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor ori sunt. continuă pe B1

Liviu Dragnea anunta noi transferuri de parlamentari: Sunt multi care vor sa vina la PSD si eu sunt de acord cu asta (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca sunt multi parlamentari care vor sa treaca la PSD. Liderul social-democrat a precizat ca el este de acord cu acest lucru, dar asta.

Noi reguli pentru ocuparea posturilor vacante n universitati: se despart concursurile de promovare de cele de angajare, dar se elimina din incompatibilitati / Marian Preda: Ramn portite pentru unii care vor sa intre mai pe usa laterala

Concursurile pentru promovarea in cariera si cele pentru angajarea pe posturile vacante din universitati au fost despartite prin doua hotarari de Guvern aprobate vineri in sedinta Executivului, care a eliminat insa o serie de incompatibilitati in privinta comisiilor de concurs. Astfel, asistentii, lectorii si conferentiarii universitari vor putea fi promovati, in limita posturilor didactice vacante aprobate anual de catre senatul universitatii, in urma unui examen. Expertii consultati de HotNews sustin ca despartirea concursurile este pozitiva, insa o problema ramane faptul ca nu s-a precizat un procent din posturile vacante rezervat pentru externi. De asemenea, sustin ei, eliminarea unor incompatibilitati deschide niste portite pentru unii care vor sa intre in invatamantul superior mai pe usa laterala.

Schimbare IMPORTANTA pentru romanii care stau la casa! Legea care ii LOVESTE in plin - E OBLIGATORIE!

Schimbari majore pentru romanii care stau la casa. Parlamentarii vor sa adopte un proiect de lege care ii va obliga sa se racordeze la la serviciul public de canalizare. in caz contrar, amenzile se ridica.

Credit cu dobanda preferentiala pentru clientii care vor autoturisme hibrid si electrice

BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti, cea mai noua banca din tara noastra, a lansat, prin marca sa comerciala Cetelem, creditul cu dobanda preferentiala pentru clientii bancii care vor sa cumpere autoturisme hibrid si electrice. Banca a anuntat si ca extinde parteneriatul cu importatorul auto Hyundai, finantand achizitionarea modelelor Ioniq si Kona Electric.

Cine sunt magistratii care judeca procesul lui Dragnea. Printre ei, un fost procuror DNA si judecatoarea care l-a condamnat pe Adrian Nastase n dosarul Trofeul Calitatii

Noul complet de cinci de la instanta suprema care judeca in apel dosarul in care liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare nu va mai fi condus de vicepresedintele inaltei Curti Daniel Dragomir. Din complet fac parte magistratul Rodica Cosma, care a judecat mai multe dosare importante, Valentin Selaru, fost procuror delegat la DNA, despre care luju. ro spune ca este un apropiat al fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi, judecatoarea Alina Ioana Ilie, care a facut parte din completul ce l-a condamnat definitiv pe fostul premier Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul Trofeul Calitatii si judecatoarea Simona Nenita, singura care facea parte si din componenta vechiului complet de titulari.

Video Zeci de mii de euro n 5 minute. Unde pot gasi finantare tinerii care vor sa porneasca o afacere

Tineri care vor sa porneasca o afacere pot gasi finantare pentru ideile lor la evenimente care ii aduc fata in fata cu investitorii intr-un mod inedit.

Se dau BANI de la stat, pana la 1 decembrie! Cine se incadreaza si ce SUME vor primi

Inca o veste buna pentru romani. in preajma Zilei Nationale, guvernul intentioneaza adoptarea unui proiect de lege care prevede acordarea de bani de la stat, sub forma de premiu, pentru anumite categorii de perso.

E OFICIAL! Proprietarii de MASINI DIESEL care pot primi 3.000 EURO. Ce marci sunt vizate

Volkswagen si Daimler sunt pregatite sa ofere pe banii lor o reconfigurare a sistemului hardware pentru ca vehiculele diesel mai vechi sa polueze mai putin, a anuntat ministrul german al Transporturilor, Andreas Sc.

10 sfaturi pentru a primi mai usor despagubiri de la compania aeriana, in cazul intarzierii sau anularii zborului

Curtea Europeana de Conturi ofera 10 sfaturi care pot imbunatati experienta de calatorie a oricarei persoane, in cazul perturbarii calatoriei acesteia.

Poti uita de cafea. Acestea sunt alimentele care iti vor oferi mai multa energie decat o cana din aceasta bautura

Cu un program de munca incarcat, un plan de exercitii fizice ambitios si cu un calendar social plin, nu este de mirare ca esti mereu obosita si ca in fiecare dimineata amani alarma pana cand nu mai ai.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )