Libnet.ro
UNICEF

10:45

ING: De anul viitor, romnii si vor putea deschide full digital un cont la noi. Banca a discutat deschis si despre caderile de sistem care i-au adus amenda ANPC

Hotnews Hotnews,
 ING: De anul viitor, romnii si vor putea deschide full digital un cont la noi. Banca a discutat deschis si despre caderile de sistem care i-au adus amenda ANPC

ING Bank Romania va permite, incepand de anul urmator deschiderea unui cont 100% online pentru romanii care nu sunt clienti ai bancii, cardul aferent contului urmand sa fie livrat acasa, spun oficialii institutiei financiare. Lucram la acest proiect prin care viitorii clienti isi vor putea deschide un cont printr-un proces full digital, a precizat Robert Anghel, Head of mobile Payments la ING Bank. ING e cunoscuta in piata ca fiind printre cele mai inovative banci, dar si prin cei mai vocali clienti. Peste jumatate dintre ei sunt millennials, la fel ca majoritatea angajatilor nostri in Romania. Sigur ca reactioneaza cel mai rapid si cel mai vocal, a spus luni, intr-o intalnire cu presa, Michal Jan Szczurek , care conduce de peste 6 ani operatiunile ING in Romania. continuă pe Hotnews

Zilele libere din 2019. Cate minivacante vor avea romanii anul viitor

Anul viitor, pe romani ii asteapta 15 zile in care nu trebuie sa mearga la serviciu sau la scoala. Este momentul sa facem primele planuri pentru minivacantele 2019.

VIDEO Ciotul de autostrada de la intrarea din Bucuresti, gata de inaugurare. Circulatia s-ar putea deschide astazi

Ciotul de 6,5 kilometri din Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti, de la intrarea in Capitala, este pregatit de inaugurare. CNAIR ar putea deschide circulatia astazi, cand autoritatile vor face receptia lucrarilor.

Saptamana decisiva pentru bugetul de anul viitor

Saptamana decisiva pentru buget de anul viitor. Guvernul asteapta decizia CSAT in privinta banilor alocati serviciilor secrete pentru a aproba proiectul bugetului de anul viitor. Bugetul pentru 2019 ia in.

Pilotul Sophia Flrsch va evolua anul viitor n European F3 Masters

Pilotul Sophia Florsch, care a suferit un accident extrem de violent in noiembrie la Macao, va evolua in European F3 Masters anul viitor, cu echipa Van Amersfoort. Ea a fost internata la un spitalul din Macao, deoarece a suferit o fractura la coloana vertebrala.

Soferii care incalca regulile cand nu-i vede politia vor putea fi turnati

Politistii ii vor putea amenda pe soferi si pe baza inregistrarilor video primite de la participantii la trafic, potrivit unui proiect de lege depus la sfarsitul saptamanii trecute in Parlament.

IN CAZUL IN CARE PROCURORUL NU ARE MOTIVE SA LIMITEZE ACEST DREPT: Avocatii vor putea utiliza telefoanele in sediile parchetelor

Avocatii vor putea intra in sediile unitatilor de parchet cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice.

Parchetul General: Avocatii vor putea intra in sedii cu telefoanele mobile in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept

Parchetul General a anuntat regula conform careia avocatii vor putea intra in sediile unitatilor de parchet cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept, in concret.

Parchetul General decide ca avocatii vor putea intra cu telefoanele mobile n sediile parchetelor

Parchetul General a decis ca avocatii vor putea intra in sediile parchetelor cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice laptop, tableta), cu exceptia cazurilor in care procurorii au motive justificate sa limiteze acest drept, scrie Agerpres.

Fara centura, dar cu probabilitatea ca anul viitor, pe vremea asta, sa ne facem cumparaturile in mall-ul de la Targoviste

In timp ce proiectul drumului de centura bate pasul pe loc de ani de zile, autoritatile locale anunta ca intr-un an targovistenii si-ar putea face cumparaturile la mall-ul care se va construi pe locatia fostei unitati militare unde au fost impuscati sotii Ceausescu.

Horoscop. Zodiile de care te vei indragosti nebuneste, anul viitor

Nu toti nativii din horoscop isi vor concentra resursele asupra vietii lor amoroase, unii alegand sa acorde mai multa atentie planului profesional, de exemplu, sau relatiilor de familie. Cu toate acestea,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )