Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Muncii: Numarul angajatilor activi din Romania este mai mare cu 7.000 in octombrie, fata de septembrie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Numarul angajatilor activi din Romania este mai mare cu 7.000 in octombrie, fata de septembrie

Ministrul Muncii, Violeta alexandru, anunta ca, numarul angajatilor activi din Romania, conform Revisal, este mai mare cu 7. 000 in octombrie fata de septembrie. Ministrul afirma, insa, ca ANOFM nu este un jucator importat pe piata de recrutare, iar in ceea ce priveste cursurile de formare, institutia este decuplata de evolutiile din piata. Institutia trebuie regandita, afirma ministrul Muncii. continuă pe Adevărul

VIOLETA ALEXANDRU: Numarul angajatilor activi din Romania este mai mare cu 7.000 in octombrie fata de septembrie

Ministrul Muncii, Violeta alexandru, anunta ca, numarul angajatilor activi din Romania, conform Revisal, este mai mare cu 7. 000 in octombrie fata de septembrie. Ministrul afirma, insa, ca ANOFM nu este un jucator importat pe piata de recrutare, iar in ceea ce priveste cursurile de formare, institutia este decuplata de evolutiile din piata. Institutia trebuie regandita, afirma ministrul Muncii, potrivit News.

Ministrul Agriculturii, radiografie a situatiei din Romania: Avem o imbatranire a populatiei rurale Sistemul nostru de irigatii este nefunctional si aproape distrus

Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a caracterizat agricultura Romaniei din aceasta perioada. Acesta a mentionat ca tara noastra are o proprietate polarizata, putine cooperative, un.

Schimbari in anul scolar 2020-2021. Toti elevii din Romania trebuie sa afle anuntul

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca trecerea la scoala online ar putea face ca tezele sa dispara in anul scolar 2020-2021. Scoala, altfel decat o stiam. Schimbarile anuntate de ministrul Educatiei: Tezele ar putea disparea in anul scolar 2020-2021 Ministrul Monica Anisie a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Viitor cu Clasa de la Pro .

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Radu Tincu: Un lockdown partial, regional, in Romania este iminent si va trebui luat in calcul fara discutie (VIDEO)

Medicul Radu Tincu a declarat, in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de coronavirus, ca un lockdown partial, regional, in Romania este iminent si va trebui luat in calcul fara discutie.

Drumul montan din Romania care iti ia rasuflarea. A fost asfaltat acum si asteapta turisti FOTO

Drumul montan din Romania care isi taie rasuflarea a fost asfaltat si asteapta vizitatori. Drumul de o frumuseterara este situat intre localitatile clujene Marisel si Maguri Racatau. Niste filmari cu drona dezvaluie ca drumul este unul dintre cele mai frumoase trasee turistice montane din tara noastra. Acesta este drumul montan din Romania care te lasa .

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis se declara consternat de atacul care a avut loc astazi la Nisa si subliniaza ca Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului.

IOHANNIS: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis spune ca e consternat de atacul care a avut loc azi la Nisa si declara ca Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului.

Business report: Efectele retetei Bolojan, aplicata in institutiile statului. Este originala aceasta criza? Marile dezinformari Covid-19 din Romania si agentii lor. De ce se prabuseste lira turceasca?

Efectele pe care le-ar avea reteta Bolojan aplicata in toate institutiile statului * Se schimba legea privind inmatricularea * Zerohedge: Germania, posibil sa-si repatrieze aurul de la New York daca Trump castiga alegerile * Adrian Vasilescu, BNR: Este originala aceasta criza? * Proiectul de modificare a legii leasingului a fost adoptat de Camera Deputatilor, for decizional * Efectul Covid asupra locurilor de munca in UE * De ce se prabuseste lira turceasca? Cat e reactie economica si cat e reactie politica? * Salariul minim in UE - propunerea oficiala de directiva europeana a fost emisa * Pe ce se cheltuiesc banii publici? Cititi executia bugetara: asistenta sociala, salarii bugetare, medicamente, dobanzi * Marile dezinformari Covid-19 din Romania si agentii lor: de la Piperea la dacofilul Roxin.

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )