Libnet.ro
UNICEF

00:07

Munca nu te scapa de saracie. Romania are cea mai mare pondere de angajati in risc de saracie

Adevărul Adevărul,
Munca nu te scapa de saracie. Romania are cea mai mare pondere de angajati in risc de saracie

Romania detine primul loc din Uniunea Europeana ca pondere a angajatilor aflati in risc de saracie, cu un procent de 15,7% in 2019, in conditiile in care media UE era de 8,9%, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania. continuă pe Adevărul

KLAUS IOHANNIS: Romania a cunoscut in ultima saptamana cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a avut, in ultima saptamana, cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei COVID-19, cifrele fiind extrem de ingrijoratoare.

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

ADVERTORIAL Race For The Cure: Echipa Superbet a reusit sa stranga cea mai mare suma pentru femeile defavorizate care nu-si permit anumite analize medicale

Dintre cele 115 echipe care au participat in cursa digitala caritabila Race For The Cure,cea mai renumita cursa de informare si de strangere de fonduri pentru cancerul de san, echipa Superbet a fost cea mai numeroasa si astfel a reusit sa stranga si cea mai mare suma din taxa de participare si din donatii.

Modul violent in care a murit Mata Hari, cea mai mare spioana din toate timpurile

Margaretha Geertruida Zelle, cunoscuta ca Mata Hari, a fost o celebra dansatoare exotica olandeza, fiind considerata cea mai mare spioana a timpurilor. Ea a avut parte de o moarte violenta dupa ce a fost condamnata de spionaj.

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Explozie de cazuri COVID-19 in Salaj. Localitatile cu cea mai mare rata de infectare

In cinci unitati administrative din judetul Salaj incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a sarit de 1,5 la mia de locuitori.

Coronavirus: Cehia a inregistrat in ultima luna cea mai mare rata a infectiilor din Europa De 10 ori mai multe spitalizari fata de sfarsitul lui august

Cehia a raportat miercuri un nou record de 4. 457 de infectii cu coronavirusul inregistrat in ultimele 24 de ore, cresterea numarului cazurilor de COVID-19 din ultima luna plasand aceasta tara pe primul loc in Europa ca rata a contagierilor, relateaza Reuters.

Cod galben de ploi, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vreme rea pentru aproape toata tara, valabila marti, pana la ora 18. De asemenea, au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana miercuri, 7 octombrie, ora 06.

Bilant horror in Romania. 8 octombrie e cea mai neagra zi: am depasit pragul de 3.000 de cazuri

E un nou bilant horror in Romania, in ce priveste cazurile de coronavirus. Daca ieri, 7 octombrie, am avut 2. 958 de noi cazuri de COVID-19, iata ca astazi s-a depasit pragul de 3000 de cazuri. Bilant horror in Romania, 8 octombrie Pana astazi, 8 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 145. 700 de cazuri de .

EXCLUSIV A fost cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, iar acum are sectiile ATI abia la 50% din capacitate. Judetul care s-a blindat pentru iarna

Judetul Suceava a fostcel mai mare focar de COVID-19 din Romania. Autoritatile raportasera in primavarapeste 2. 000 de cazuri zilnice, iar personalul medical a fost aproape tot infectat cu SARS-COV-2.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2863 seconds )