Libnet.ro
UNICEF

01:05

Temerile companiilor din Romania, in context COVID-19: Impactul crizei financiare, al doilea val si starea de sanatate a angajatilor

Adevărul Adevărul,
Temerile companiilor din Romania, in context COVID-19: Impactul crizei financiare, al doilea val si starea de sanatate a angajatilor

Impactul unei crize financiare determinate de COVID-19, al doilea val al pandemiei si starea de sanatate a angajatilor reprezinta primele trei categorii de riscuri la care expunerea resimtita de companiile din Romania a crescut, in perioada aprilie septembrie 2020. Aceasta reprezinta una dintre concluziile studiului Marsh Risk Monitor COVID19. continuă pe Adevărul

Lugera - The People Republic anunta obtinerea primei certificari MSI 20000 din Romania

The People Republic devine prima societate din Romania care obtine certificatul de atestare a calitatii situatiei financiare a companiilor - MSI 20000.

Se dau bani de la stat pentru copii. Vestea pe care toti parintii din Romania o asteptau

Se dau bani de la stat pentru copii, iar vestea este asteptata de catre toti parintii din Romania. Tineri sportivi de performanta vor putea beneficia de tichete lunare in valoare de 150 de lei pe toata perioada junioratului. Copii care fac sport de perfromanta ar putea primi lunar de la stat tichete in valoare de .

Drumul montan din Romania care iti ia rasuflarea. A fost asfaltat acum si asteapta turisti FOTO

Drumul montan din Romania care isi taie rasuflarea a fost asfaltat si asteapta vizitatori. Drumul de o frumuseterara este situat intre localitatile clujene Marisel si Maguri Racatau. Niste filmari cu drona dezvaluie ca drumul este unul dintre cele mai frumoase trasee turistice montane din tara noastra. Acesta este drumul montan din Romania care te lasa .

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru .

O mare companie din Romania da afara mii de angajati. Pandemia ii duce la faliment

O companie mare din Romania da afara mii de angajati, din cauza pandemiei de coronavirus. Industria feroviara da semne de revenire dupa criza provocata de pandemie si ar putea sa treaca pe crestere din a doua jumatate a lui 2021, potrivit sefului Greenbrier, proprietarul producatorului roman de vagoane Astra Rail Industries din Arad. O companie .

Raed Arafat, anunt infricosator pentru cetateni. Ce se intampla cu toate aceste localitati din Romania

Noul coronavirus provoaca o stare de alerta in toata lumea, iar Romania se afla printre tarile care traverseaza o perioada de crestere accelerata a cazurilor. Din acest motiv, autoritatile competente cu gestionarea acestei situatii de criza din Romania au sustinut in cursul serii de ieri o sedinta de Guvern in care s-au analizat ultimele date .

Ministerul Educatiei vrea sa faca o harta a scolilor dezavantajate din Romania

Ministerul Educatiei a anuntat miercuri ca incepe dezvoltarea unei Harti a scolilor dezavantajate din Romania, despre care spune ca va identifica nevoile generale reale si problemele specifice ale scolilor, de la lipsa infrastructurii - toalete, apa potabila -, pana la calitatea actului educational. UNICEF atragea atentia ca pandemia de COVID-19 i-a pus intr-o situatie si mai vulnerabila pe copiii deja dezavantajati si pe familiile acestora, in contextul in care 35,8% din cei 3,7 milioane de copii din Romania - adica peste 1,32 milioane - sunt in risc de saracie si excluziune sociala.

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania in luna octombrie. Anunt important

Anunt important despre ce se intampla cu pretul carburantilor din Romaniain luna octombrie. in tara noastra se regaseste cel de-al doilea cel mai mic pret la carburanti din UE, dupa vecina Bulgaria, releva ultimele date ale Oil Bulletin, o publicatie a Comisiei Europene. Romania, pe locul doi la cel mai mic pret la benzina si .

Pensionarii din Romania ce vor revolta. Ce a propus Alexandru Rafila pentru batranii cu pensii mici

Alexandru Rafila propune ca cei cu pensii mici sa plateasca simbolic, desi sunt scutiti de la plata CASS. Desi, in Romania sunt pensionari ce primesc atat pensii uriase, cat si salarii imense. Chiar si simbolica plata, ar fi trbuit sa o ceara de la cei cu pensii mari. Alexandru Rafila propune plati simbolice de la .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )