Libnet.ro
UNICEF

11:30

Violeta Alexandru a initiat o petitie pentru dreptul la salariu al angajatilor din DGASPC-uri

B1 B1,
Violeta Alexandru a initiat o petitie pentru dreptul la salariu al angajatilor din DGASPC-uri

O petitie pentru dreptul la salariu al angajatilor din aparatul propriu al Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) a fost initiata de Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Pr. continuă pe B1

VIOLETA ALEXANDRU: Numarul angajatilor activi din Romania este mai mare cu 7.000 in octombrie fata de septembrie

Ministrul Muncii, Violeta alexandru, anunta ca, numarul angajatilor activi din Romania, conform Revisal, este mai mare cu 7. 000 in octombrie fata de septembrie. Ministrul afirma, insa, ca ANOFM nu este un jucator importat pe piata de recrutare, iar in ceea ce priveste cursurile de formare, institutia este decuplata de evolutiile din piata. Institutia trebuie regandita, afirma ministrul Muncii, potrivit News.

VIOLETA ALEXANDRU: Suntem in proces de a plati cele 11.000 de solicitari pentru sprijinul financiar pentru telemunca

Autoritatile sunt in plin proces de plata pentru cele 11. 000 de cereri primite pentru acordarea ajutorului financiar in valoare de 2. 500 de lei pentru fiecare angajat trecut in regim de telemunca in contextul pandemiei, a declarat, vineri, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in cadrul evenimentului Topul National al Firmelor Private din Romania, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )