Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asociatia Energia Inteligenta: Liberalizarea pietei de energie electrica a fost un esec

Adevărul Adevărul,
Asociatia Energia Inteligenta: Liberalizarea pietei de energie electrica a fost un esec

Liberalizarea pietei de energie a fost un esec, iar astazi asteptarea unei reparatii a luat sfarsit, odata cu ultimul Ordin emis de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), arata Asociatia Energia Inteligenta. continuă pe Adevărul

Liberalizarea pietei de energie a fost un esec - Asociatia Energia Inteligenta

Asociatia Energia Inteligenta considera ca liberalizarea pietei energiei a fost un esec, iar asteptarea unei reparatii a luat sfarsit, odata cu ultimul Ordin emis de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Asociatia Energia Inteligenta explica ce inseamna cu adevarat unele notiuni mult utilizate in explicarea modului in care decurge liberalizarea pietei de energie electrica ultima perioada.

Liberalizarea in energie: Discounturile oferite de Electrica Furnizare aduc preturi cu pana la 15% mai mari fata de cea mai buna oferta din piata - Asociatia Energia Inteligenta

Oferta cea mai mica si discounturile promise de Electrica Furnizare aduc preturi mai mari cu pana la 10% fata de preturile din anul 2020 si cu pana la 15% mai mari fata de cea mai buna oferta din piata, arata Asociatia Energia Inteligenta. Electrica Furnizare a anuntat ca va oferi clientilor aflati in serviciu universal, un discount care se va aplica pentru intervalul cuprins intre data de 1 ianuarie 2021 si momentul in care acestia opteaza pentru o oferta de pe piata libera, oricand pana la data de 31 august 2021.

Noul ordin al ANRE privind liberalizarea pe piata energiei nu face decat sa mentina confuzia si sa creeze manipulare pe piata - Asociatia Energia Inteligenta

Asociatia Energia Inteligenta considera ca noul ordin privind liberalizarea, pe care Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) vrea sa-l emita, nu va aduce preturi mai mici pentru consumatorul casnic, in urmatoarele sase luni. in schimb, va mentine confuzia pe piata si sa creeze manipulare pe piata energiei electrice. Reamintim ca ANRE vrea sa elimine haosul creat in urma gestionarii dezastruoase a liberalizarii cu un ordin inutil care prevede ca furnizorii ofera discounturi daca doresc.

Mare atentie, romani: capcanele din noile facturi de energie electrica. Anuntul e clar

Mare atentie la facturile de energie electrica, odata cu liberalizarea pietei. Avertismentul e cat se poate de clar. Iata care sunt capcanele. De la 1 ianuarie, piata energiei electrice s-a.

Ce tactici de pacalire au furnizorii de energie electrica pentru clientii lor. Atentie mare!

In urma liberalizarii pietei de energie electrica, consumatori isi pot alege furnizorul. Cu toate acestea, oamenii trebuie sa aiba foarte mare grija cand semneaza contracte noi la energia electrica. Asta deoarece, furnizorii din acest domeniu au mai multe tactici de a-i insela. Ce tactici de pacalire au furnizorii de energie electrica Mai exact, furnizorii pot .

Vicepresedinte ANRE, despre contractul de energie electrica: Clientii vor primi acasa un formular cu trei oferte si pot incheia un nou contract fara sa mearga la ghiseu

Noul Ordin al ANRE privind liberalizarea pietei energiei electrice, care va prelungi contractele clientilor cu sase luni si prevede ca furnizorii vor putea acorda discount la pretul concurential, va fi publicat miercuri in Monitorul Oficial. Vicepresedintele ANRE, Nagy Zoltan, a explicat la Antena 3 cum pot evita romanii sa plateasca mai mult la factura de curent, conform noului ordin.

Liberalizarea pietei energiei: Cum ai putea fi pacalit de discounturi

Problemele legate de liberalizarea pietei energiei sunt departe de a fi rezolvate, desi au trecut trei saptamani de cand au aparut o serie de controverse in spatiul public. Autoritatile incearca sa introduca niste artificii legislative, care prevad discounturi mai degraba iluzorii pentru milioanele de consumatori casnici trecuti automat pe serviciul universal. Daca analizam solutiile propuse de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) si Ministerul Energiei, constatam ca acestea dau nastere la alte intrebari.

Comparatoare de preturi pentru energie electrica si gaze si pe site-ul Consiliului Concurentei

Comparatoarele de tarife pentru ofertele furnizorilor de gaze naturale si energie electrica sunt acum disponibile si pe pagina web a autoritatii de concurenta, www. consiliulconcuretei. ro. in contextul liberalizarii pietei de energie electrica, comparatorul de tarife realizat de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE a fost accesat de multi consumatori casnici pentru a analiza ofertele furnizorilor, ceea ce a dus la o ingreunare a functionarii acestuia.

Electrica sprijina investigatia demarata de autoritati in ceea ce priveste furturile de energie electrica

Electrica SA informeaza ca sprijina investigatia demarata de autoritati in judetul Prahova in ceea ce priveste furturile de energie electrica si isi reafirma angajamentul privind respectarea legilor si a tuturor reglementarilor care ii sunt aplicabile in toate activitatile pe care le desfasoara, conform unui comunicat trimis redactiei.

Perchezitii pentru probarea unor infractiuni de coruptie in legatura cu furt de energie electrica. Reactia Electrica

Zece perchezitii au loc luni dimineata la puncte de lucru ale unor societati comerciale si la locuintele unor persoane suspectate de constituire a unui grup infractional organizat, luare de mita, dare de mita, trafic de influenta, furt de energie electrica, modificarea fara drept a componentelor instalatiilor energetice.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )