Libnet.ro
UNICEF

13:30

Call-center pentru consumatorii interesati de liberalizarea pietei de electricitate

Adevărul Adevărul,
Call-center pentru consumatorii interesati de liberalizarea pietei de electricitate

ANRE va da in folosinta incepand de joi un call-center pentru consumatorii interesati de liberalizarea pietei Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) va da in folosinta, de joi, un call-center pentru a veni in ajutorul consumatorilor interesati de liberalizarea pietei de electricitate, au declarat, miercuri, pentru Agerpres, reprezentantii ANRE. continuă pe Adevărul

Liberalizarea pietei de electricitate: gauri acoperite cu petice gaurite

Scandalul iscat in jurul liberalizarii pietei de energie electrica, din cauza careia facturile la curent ar putea urca la cer daca romanii nu schimba furnizorul, a obligat Autoritatea de Reglementare sa amane termenul pana la care pot fi incheiate noi contracte. Totusi, si aceasta masura este controversata, deoarece autoritatile au introdus prevederi care limiteaza alegerea clientilor.

Virgil Popescu, despre modificarea Legii Energiei: Vom vedea cum facem aceasta liberalizare a pietei, daca ANRE-ul nu poate sa o faca

Ministrul Energiei a declarat ca Executivul va interveni, dupa 15 ianuarie, pentru a modifica Legea Energiei electrice si a gazelor naturale, pentru o liberalizare a pietei, daca ANRE-ul nu poate sa o.

5 sfaturi pentru romani, in haosul creat de liberalizarea pietei de energie electrica si a scumpirilor ce vor urma

Razvan Nicolescu, expert in energie sifost presedinte al Agentiei Europene de Reglementare in Energie ACER), a intocmit o lista de 5 sfaturi, care-i poate ajuta pe cei 6 milioane de romani aflati inca in piata reglementata sa depaseasca haosul creat de liberalizarea pietei de energie electrica.

ANRE lanseaza joi un call-center pentru consumatorii casnici de energie

Piata energiei electrice s-a liberalizat de la 1 ianuarie 2021, insa multi consumatori casnici nu stiu cum sa aleaga un furnizor, cum sa incheie un contract pe piata libera si cum sa identifice preturile cele mai avantajoase. Desi cu intarziere, Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) va lansa joi un call-center, special pentru a raspunde la intrebarile acestor cetateni, potrivit informatiilor HotNews. ro.

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )