Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum poti afla care sunt cele mai bune preturi ale energiei electrice: Ghid si tutorial publicat de ANRE

Adevărul Adevărul,
Cum poti afla care sunt cele mai bune preturi ale energiei electrice: Ghid si tutorial publicat de ANRE

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a publicat pe site-ul sau un ghid si un tutorial pentru folosirea comparatorului de preturi la energie electrica. continuă pe Adevărul

Acum nu mai e un secret pentru nimeni: care sunt cele mai nepoluante masini din Europa

A fost publicat un raport de specialitate care analizeaza emisiile de carbon pentru 25 de automobile vandute in Europa. Raportul este intocmit de Green NCAP, un program de testare a automobilelor.

Care sunt cele mai noi tendinte in materie de incaltaminte

Fashion Weeks din principalele capitale ale modei, chiar si in format digital, ne-au lasat dornici d.

Cele mai bune filme thriller psihologice

Esti in cautarea unui film care sa te tina cu sufletul la gura de la inceput pana la final? Sa iti accelereze pulsul si sa iti provoace mintea? Iata aici cateva dintre cele mai bune filme thriller psihologice! .

Globurile de Aur 2021: lista completa cu cele mai bune filme, seriale si actori de la Golden Globes

Globurile de Aur 2021 s-au decernat in urma cu cateva ore, incepand sezonul premiilor de la Hollywood din acest an. La Golden Globes se desemneaza atat cele mai bune lungmetraje, cat si.

Emil Boc, nemultumit dupa numirea unui prefect UDMR la Cluj: E un gest de sfidare fara precedent al conducerii PNL Organizatia care aduce cele mai multe voturi e umilita

Numirea unui prefect UDMR al judetului Cluj, agita apele in PNL. Primarul Emil Boc acuza conducerea PNL ca a facut un gest de sfidare fara precedent la adresa organizatiei liberale, acceptand in negocieri ca postul sa revina UDMR.

Care sunt domeniile cu cele mai mari salarii din Uniunea Europeana

Salariile angajatilor variaza considerabil in functie de domeniul de activitate, precizeaza Eurostat in ultima sa statistica privind sectoarele cu venituri deosebit de mari si cele cu venituri foarte mici, masurate in castigurile salariale brute medii in euro.

Ce se intampla cu alimentele, de fapt. Cele mai proaste vesti pentru romani

Vremurile cu care ne-am obisnuit deja de putin peste un an se resimt, iar multi dintre romani se asteptau la asta. Ce se intampla cu alimentele? Vesti proaste pentru toata lumea. Vesti proaste pentru romani. Ce se intampla cu alimentele? Din pacate, vestile nu sunt deloc bune pentru romanii care au luat la cunostinta recent .

Care sunt concurentii de la Survivor care au operatii estetice

Reality show-ul Survivor Romania de la Kanal D se afla la cel de-al doilea sezon. Cele doua echipe: Faimosii si Razboinicii se bucura de concurenti care au fizic de invidiat. Unii dintre ei asa sunt inzestrati de mama natura, altii au apelat la operatii estetice. Iata care sunt concurentii de la Survivor Romania care au .

GAME WORLD Cele mai sigure sali de jocuri din Romania

Salile de jocuri Game World sunt, in mod oficial, cele mai sigure din Romania in ceea ce priveste prevenirea infectiei cu coronavirus, fiind primele din tara noastra care obtin certificarea internationala DEKRA Trusted Facility. Aceasta certificare dovedeste ca salile de jocuri Game World respecta cele mai stricte reguli de siguranta sanitara atat cele din legislatie, cat si protocoalele de securitate ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Cine sunt angajatii de lux: iata cine castiga cele mai mari salarii din UE

Eurostat, oficiul european de statistica, a intocmit un clasament al celor mai bine platiti angajati din Uniunea Europeana. Se pare ca, in cele mai multe state membre, cea mai banoasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )