Libnet.ro
UNICEF

15:15

Furnizorii de energie electrica, verificati in urma sutelor de reclamatii trimise de romani in contextul liberalizarii

Adevărul Adevărul,
Furnizorii de energie electrica, verificati in urma sutelor de reclamatii trimise de romani in contextul liberalizarii

Furnizorii de energie electrica sunt verificati de Autoritatea de reglementare in Energie si de inspectorii de la Protectia Consumatorilor in urma sutelor de reclamatii trimise de romani in contextul liberalizarii, a informat luni ANRE. continuă pe Adevărul

Furnizorii de energie electrica sunt controlati de ANRE si Protectia Consumatorului

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) au demarat actiuni de control la furnizorii de energie electrica, in contextul liberalizarii pietei de energie electrica incepand cu data de 1 ianuarie 2021. Printre altele, Protectia Consumatorului va verifica daca sunt utilizate eventuale practici comerciale incorecte sau inselatoare in relatia cu consumatorii de energie electrica.

AFEER, reprezentantul oficial al furnizorilor de energie electrica si gaze naturale

Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania - AFEER a primit acordul instantelor romanesti pentru schimbarea statutului si a numelui, deoarece Asociatia va reprezenta si furnizorii de gaze naturale, alaturi de cei de energie electrica si, in .

Reclamatii in lant in cazul schimbarii furnizorului de energie electrica. Multi romani se plang de scumpiri

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a primit sute de reclamatii din partea consumatorilor legate de serviciile prestate pe piata libera de energie, a declarat vineri, directorul general al ANPC, Paul Anghel, intr-o conferinta privind liberalizarea pietei de energie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )