Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul Energiei anunta modificari la ordinul care prevede trecerea consumatorilor in piata serviciului universal

Adevărul Adevărul,
Ministrul Energiei anunta modificari la ordinul care prevede trecerea consumatorilor in piata serviciului universal

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunta ca ANRE modifica Ordinul care prevedea ca toti consumatorii care nu au contracte pe piata concurentiala vor fi trecuti automat in piata serviciului universal, daca nu modifica contractele in 30 de zile. Perioada de preschimbare a contractelor urmeaza a fi prelungita pana la 30 iunie. continuă pe Adevărul

Ministrul energiei cedeaza in fata ANRE in ceea ce priveste liberalizarea, desi este usor nemultumit Marii furnizori de energie nu vor fi obligati sa ofere reduceri de preturi

Consumatorul trebuie sa fie in centrul liberalizarii, NU furnizorul, asa incat furnizorii trebuie sa dea preturi mai bune si sa se bata pe acesta, a scris ministrul energiei Virgil Popescu pe contul sau de Facebook. Pe de alta parte, ministrul vorbeste despre varianta Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) privind discounturile ca fiind cea care va fi pusa in aplicare, nu cea propusa de Ministerul Energiei, ceea ce pune furnizorul in centrul liberalizarii, nu consumatorul. Mai exact, ANRE propune ca marii furnizori sa nu fie obligati sa faca reduceri, asa cum cerea Ministerul Energiei, ci sa le ofere daca doresc. in aceste conditii, Ordinul ANRE nu are nicio valoare, ci pare a fi doar praf in ochii consumatorilor, in plin scandal al liberalizarii.

Ministrul Energiei sprijina ideea preluarii ELCEN de catre Primaria Capitalei

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunta ca sprijina ideea avansata de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, de preluare a companiei ELCEN de catre administratia locala.

MINISTRUL ENERGIEI: Consumatorii vor plati pretul cel mai mic pe care il ofera furnizorii de energie electrica

Consumatorii casnici de energie care nu au schimbat contractul vor plati in urmatoarele sase luni pretul cel mai mic pe care il ofera in piata concurentiala furnizorul lor a scris pe pagina personala de Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

MINISTRUL ENERGIEI: Consumatorii vor plati cel mai mic pret pe care furnizorii de energie electrica il ofera

Consumatorii casnici de energie care nu au schimbat contractul vor plati in urmatoarele sase luni pretul cel mai mic pe care il ofera in piata concurentiala furnizorul lor a scris pe pagina personala de Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul Energiei, despre ultimul ordin ANRE: Omul nu se mai inghesuie la ghiseu, ii vine acasa factura pe ianuarie la pretul cel mai mic

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat marti ca noul ordin al ANRE privind liberalizarea pietei energiei electrice va prelungi contractele clientilor cu sase luni, iar furnizorii vor putea acorda discount la pretul concurential. Acesta spune ca facturile vor fi mai mici inca din luna ianuarie, fara ca romanii sa fie nevoiti sa stea la cozi la ghiseu pentru a schimba contractul de energie electrica.

Ministrul energiei: Nu vor fi probleme cu energia electrica sau gazele naturale

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat luni ca nu vor fi probleme in privinta aprovizionarii.

Ministrul Energiei, de acord cu initiativa Primariei Capitalei de a cumpara ELCEN. Virgil Popescu: Este ok sa fie totul integrat si modernizat. Va fi tot mai bine daca se incep lucrarile (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat ca sprijina initiativa Primariei Generale a Capitalei de a cumpara ELCEN. El a explicat ca nu se va intampla nimic peste noapte, dar a subliniat ca va fi din ce.

Ministrul Energiei neaga acuzatiile legate de privatizari: Statul, actionar majoritar in toate companiile de interes strategic

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a negat acuzatiile legate de privatizari, sustinand ca statul ar trebui sa fie actionar majoritar in toate companiile de interes strategic, lucru care se va si intampla.

Ministrul Energiei: Sustin in totalitate dreptul de preemptiune al Primariei Capitalei de a achizitiona Elcen

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a afirmat, luni seara, la B1 TV, ca sustine in totalitate dreptul de preemptiune al Primariei Capitalei de a achizitiona Elcen sau activele din aceasta societate.

Ministrul Sanatatii anunta ca nici la Cluj nu mai sunt locuri libere: Sunt mult mai multi oameni care vor sa se vaccineze fata de numarul de doze existent

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, sambata dimineata, ca nici la Cluj si nici la Bucuresti nu mai sunt locuri pentru cea de a doua etapa a vaccinarii anti-COVID. El a mai spus ca solutia va fi realocarea de doze, atunci cand vor fi disponibile.

ştiri din Economie

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )