Libnet.ro
UNICEF

15:32

Noi reguli pentru prosumatori. Ghidul ANRE pentru cei care produc acasa energie si o vand

Adevărul Adevărul,
Noi reguli pentru prosumatori. Ghidul ANRE pentru cei care produc acasa energie si o vand

Prosumatorii, adica romanii care si-au instalat fotovoltaice si produc si vand energie electrica, vor primi o serie de noi beneficii, arata Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE). continuă pe Adevărul

Noi reguli pentru vanzarea terenurilor agricole, de la 1 februarie

Incepand din aceasta luna, toate vanzarile de terenuri agricole se supun unor noi reguli, mai stricte. De exemplu, ele nu vor mai putea fi revandute mai devreme de 8 ani decat cu impunerea unui impozit substantial, de 80%. Liberalii sustineau ca legea a fost data cu dedicatie pentru baronii PSD, precum clanul Stanescu.

Reguli noi pentru cei care calatoresc in Suedia! Ce trebuie sa prezinte cetatenii straini. Fara asa ceva nu vor putea intra in tara

Noi reguli se vor impune pentru cetatenii straini care aleg sa calatoreasca in Suedia. Cei care nu se vor conforma nu vor putea intra pe teritoriul acestei tari. Ce reguli noi impune Suedia Suedia este tara care a anuntat noi reguli, in ce ii priveste pe cetatenii straini care vor sa ajunga pe teritoriul acestei .

ANAF a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal. Conform Fiscului, aceasta categorie de contribuabili poate gasi informatii deosebit de utile privind obligatiile fiscale referitoare la declararea, impozitarea si plata contributiilor datorate pentru veniturile obtinute din arendarea bunurilor agricole aflate in patrimoniul personal.

Un supravietuitor de la Matei Bals demasca neregulile din spital: Cei care spun ca nu erau probleme au mintit. A fost tot timpul frig

Incendiul petrecut vineri la Institutul Matei Bals a lasat urme adanci in sufletul fiecarui roman, smulgandu-i orice speranta cu privire la imbunatatirea sistemului medical. in urma tragediei au murit 8 oameni, iar multi altii zac prin alte spitale cu speranta ca vor supravietui. Pacientii dezvaluie momentele de groaza din timpul incendiului Imediat dupa incendiu, pacientii .

Reteta pentru rulada aperitiv. Ingredientul secret care o face delicioasa

Daca ai ramas in pana de idei in ceea ce priveste aperitivul, rulada simpla care deschide masa e perfecta. De ce ai nevoie si care e modul de preparare? Cu un fel simplu iti vei surprinde oaspetii. Reteta pentru rulada aperitiv Multi prefera sa faca si chec aperitiv, dar rulada e cu siguranta varianta mai .

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA ANTI-COVID-19: RECOMANDARI SI PRECAUTII BEATRICE MAHLER, MANAGERUL INSTITUTULUI MARIUS NASTA: Ivermectina este avizata la noi doar pentru studii clinice

Vaccinurile aprobate acum sunt produse si destinate in mod deosebit pentru combaterea virusului SARS Cov 2, potrivit S. Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta. Aceasta subliniaza ca, daca vorbim de terapii dedicate, singura aprobata pana in prezent este terapia cu anticorpi.

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA BEATRICE MAHLER, MANAGERUL INSTITUTULUI MARIUS NASTA: Ivermectina este avizata la noi doar pentru studii clinice

Vaccinurile aprobate acum sunt produse si destinate in mod deosebit pentru combaterea virusului SARS Cov 2, potrivit S. Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta. Aceasta subliniaza ca, daca vorbim de terapii dedicate, singura aprobata pana in prezent este terapia cu anticorpi.

Uniunea Europeana inaspreste regulile pentru cei care vin din tari non-UE, inclusiv Marea Britanie

Uniunea Europeana si-a inasprit regulile pentru vizitatorii din afara blocului european. Cetatenilor le va fi permisa intrarea in statele UE doar daca vin din tarile cu foarte putine cazuri de coronavirus si care nu au cazuri de infectare cu noile tulpini de Covid-19.

Horoscop 2021. Super veste pentru aceste 3 zodii! Nativii care au sanse mari sa devina parinti anul acesta

Astrele vin cu vesti noi pentru cateva din cele 12 semne ale horoscopului. Care sunt nativii norocosi care au sanse foarte mari sa devina parinti chiar anul acesta? Unii au asteptat mult aceasta etapa din viata lor. Horoscop 2021. 3 dintre zodii au sanse mari sa devina parinti anul acesta Specialistii in astrologie si numerologie .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )