Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru consumatorii de energie: vor avea timp tot anul sa schimbe furnizorul. Cine alege pana la 30 iunie va beneficia de regularizare

Adevărul Adevărul,
Veste buna pentru consumatorii de energie: vor avea timp tot anul sa schimbe furnizorul. Cine alege pana la 30 iunie va beneficia de regularizare

Consumatorii de energie electrica vor avea timp tot anul sa isi schimbe furnizorul, a decis Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE), printr-un ordin. Daca iau o decizie pana la 30 iunie, ei vor beneficia si de o regularizare. Modificarea vine dupa ce zeci de romani s-au inghesuit la sediile companiilor pentru a-si schimba contractul, in contextul liberalizarii pietei. continuă pe Adevărul

OMS da o veste ciudata. Ce avantaje vor avea oamenii care se vaccineaza

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut un anunt care nu va fi privit cu ochi buni de toti oamenii. Care sunt beneficiile de care vor avea parte imediat cei care aleg sa se vaccineze? Iata mesajul oficial al OMS cu privire la posibilele noi schimbari! Anunt OMS: Avantajele oamenilor care se vaccineaza Organizatia Mondiala a .

Marii furnizori de energie vor putea aplica reduceri pentru consumatorii casnici, timp de sase luni, dar nu vor fi obligati

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a publicat vineri seara, pe site-ul sau, proiectul de Ordin prin care incearca sa elimine haosul provocat de proasta gestionare a liberalizarii pietei energiei. Potrivit Ordinului, furnizorii de ultima instanta, adica ENEL, CEZ, Electrica, E. ON, vor putea aplica reduceri clientilor casnici, insa nu sunt obligati. Despre acest ordin a scris joi HotNews. ro in premiera.

Amanarea ratelor. Romanii vor avea timp pana pe 15 martie sa ceara o noua pasuire de la banci

Romanii vor putea solicita amanarea ratelor la banci pana pe data de 15 martie, chiar daca au mai cerut o data o pasuire, insa numai daca se incadreaza intr-o perioada totala de maxim 9 luni de amanari.

Ce se intampla cu romanii care se vor vaccina, de fapt. Ce beneficiu vor avea

18 ianuarie este data in care incepe a doua etapa de vaccinare anti-COVID. intr-un interviu la televiziune, doctorul Valeriu Gheorghita a numit categoriile de oameni care vor fi imunizati in aceasta etapa. Adriana Pistol: Persoanele vaccinate nu vor mai fi carantinate. Libertate garantata pentru romanii care se vor vaccina anti-COVID A doua faza a procesului .

FC Barcelona a anuntat candidatii pentru postul de presedinte Cand vor avea loc alegerile

FC Barcelona a anuntat, joi, ca pentru postul de presedinte al clubului catalan au fost validate candidaturile lui Joan Laporta, Victor Font si Toni Freixa.

Horoscop zilnic - joi, 14 ianuarie 2021. Nativii Sagetator vor avea o zi excelenta la locul de munca. Superiorii vor aprecia munca lor

Nativii Sagetator au o zi excelenta la locul de munca. Superiorii vor aprcia interesul si implicarea. Horoscop pentru joi, 14ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

Iohannis a semnat legea care le da mai multe drepturi. Romanii care vor avea gratis ceva ce inainte ii costa scump

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege extrem de importanta pentru romani care deja se descurca foarte greu. Legea promulgata acum de Iohannis prevede combaterea discriminarii.

Raluca Turcan: Masurile de sprijin pentru sectoarele vulnerabile vor fi prelungite

Raluca Turcan a anuntat, marti, prin intermediul unei postari pe Facebook, ca masurile de sprijin pentru angajatii si angajatorii din sectoarele cele mai vulnerabile, care au fost aplicate anul trecut, vor fi prelungite. Mesajul ministrului muncii si protectiei sociale a venit dupa o intalnire cu membri ai Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei si ai HoReCa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )